ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λ. Βόκολος: «Κάθε ματς ξεχωριστά… κάθε ματς για τη νίκη»

λ-βόκολος-κάθε-ματς-ξεχωριστά-κάθε-226591

Το σύνθημα του Λεωνίδα Βόκολου, που έπιασε δουλειά χθες στον Ολυμπιακό Βόλο.

Εποχή Λεωνίδα Βόκολου από χθες στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον νεαρό τεχνικό να πιάνει δουλειά και από την πρώτη του προπόνηση φάνηκε η όρεξη για διάκριση, χωρίς πολλά λόγια… Ο Λεωνίδας Βόκολος μαζί με τους συνεργάτες του Νίκο Ισσαρη και Ηλία Σολάκη βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Αγιο Γεώργιο είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες που τους μίλησε στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση τονίζοντας πως «όλοι θα πρέπει να δίνουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό τους εαυτό και η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνει στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη», ενώ τους επισήμανε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και ευχή όλων είναι στο τέλος οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν.

Ο Λεωνίδας Βόκολος καλείται να φέρει τον Ολυμπιακό και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών έχοντας μπροστά του την Κυριακή παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα τον οποίο είχε προπονητή όταν ήταν ακόμη παίκτης στον Παναθηναϊκό.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε ότι περιμένει πολλή δουλειά από εδώ και πέρα για τους ερυθρόλευκους και ότι είναι πρόκληση για αυτόν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μιας ομάδας με ιστορία και κόσμο και δυναμική, τονίζοντας ότι ηχεί μια εικόνα και μέσα από τις προπονήσεις θα είναι ολοκληρωμένη ενώ για τα 10 ματς που απομένουν υπογράμμισε πως αυτό που προέχει είναι το επόμενο και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε, επαναλαμβάνοντας πως σε κάθε παιγνίδι ο στόχος όλων θα είναι η νίκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ηλίας Σολάκης που επέστρεψε στον Βόλο με θετικές εικόνες στο μυαλό και με αισιοδοξία για την τωρινή πορεία της ομάδας λόγω δυνατοτήτων…

Στην πρώτη προπόνηση υπό βλέμμα του Λεωνίδα Βόκολου και των συνεργατών του Νίκου Ισσαρη και Ηλία Σολάκη δεν έλαβε μέρος με την υπόλοιπη ομάδα ο Δημήτρης Βοσνακίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν υπολογίζεται για αυτή την Κυριακή.

Πλέον όλοι έχουν το μυαλό τους στο ματς με τον Θεσπρωτό καθώς ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στην Ηγουμενίτσα καθώς ήδη υποχώρησε στην 7η θέση της κατάταξης με 24 βαθμούς, με τη διαφορά από την 2η προνομιούχο θέση, να παραμένει στους πέντε, ενώ τα Τρίκαλα στην κορυφή έχουν τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό, ενώ στη βαθμολογία βρίσκονται, επίσης Ιωνικός, Νίκη, Διαγόρας και η Καβάλα που την ερχόμενη αγωνιστική παίζει στη 2η Βέροια και μετά θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα…

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα θα έχει δυο απουσίες. Από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό θα απουσιάσουν δύο βασικοί παίκτες και συγκεκριμένα οι Αντώνης Τσιάρας και Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο πρώτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της προσεχούς Κυριακής και με τον Ιάλυσο εκτός έδρας. Ο Βοσνακίδης είχε δηλωθεί να μην αγωνιστεί κόντρα στον Θεσπρωτό. Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος θα απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Στη χθεσινή προπόνηση υπήρχε η απουσία του Θανάση Δεινόπαπα και του Μάρκου Ντούνη που αποχωρούν από την ομάδα αλλά και του Στεφάνοβιτς που πιθανόν κι αυτός δεν θα συνεχίσει.

Ο Δεινόπαπας που ήρθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος (στα τελευταία λεπτά), με Διαγόρα και Καβάλα, καθώς και σε τρία ματς Κυπέλλου (με Απόλλωνα Πόντου και δύο ματς με Πανιώνιο) και μάλλον συνεχίζει στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Εκτός από την Ολυμπιακό Βόλου που ήρθε για 2η φορά ο Θανάσης Δεινόπαπας έχει αγωνιστεί σε Αήττητο Σπάτων, Σπάρτη, Αγροτικό Αστέρα, ΑΕΛ, Χανιά, Πανελευσινιακό Αναγέννηση Επανομής, Αχιλλέα Τριανδρίας και Κέρκυρα.

Στην Β’ Εθνική έχει πλούσια καριέρα καθώς μετρά 180 συμμετοχές με 26 τέρματα, στην Super League έχει έξι παρουσίες, οκτώ στην Γ’ Εθνική και 21 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Συνολικά σε επαγγελματικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε 215 παιχνίδια.

Ο Ντούνης αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τον Ολυμπιακό φέτος έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος (στα 10 ως βασικός), ενώ έχει σημειώσει και τέσσερα γκολ.

Μελτζανίδης στην Ηγουμενίτσα

Ο Γεώργιος Μελτζανίδης (Ημαθίας) θα είναι διαιτητής στο ματς Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Στο Βέροια – Καβάλα ορίστηκε ο Παναγιώτης Κουκουλάς του Συνδέσου Λέσβου, ενώ στο Τρίκαλα – Τρίγλια ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης του Συνδέσμου Αθηνών.

Στη Νεάπολη για το ματς του Ιωνικού με την Καλαμάτα θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών) και στον Βόλο για το Νίκη – Ιάλυσος ο Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας).

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο (25/1)

15:00 Βέροια – Καβάλα

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κυριακή (26/1)

13:30 Νίκη Βόλου – Ιάλυσος

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος: Κατεριάδης (Πέλλας)

14:00 Διαγόρας – Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

4ος: Κακουλίδης (Θράκης)

15:00 Αιγάλεω – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Πετρίδης (Χίου)

4ος: Φωστέρης (Ανατολικής Αττικής)

15:00 Ιωνικός – Καλαμάτα

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Πόγκας (Ευβοίας)

15:00 Τρίκαλα – Τρίγλια

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), Παγουράς (Βοιωτίας)

4ος: Σουλίδης (Κοζάνης)

15:00 Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Καραλής (Ηλείας)

4ος: Γιούργας (Κέρκυρας)

Austrian Boys: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

«Τίποτε δεν έχει χαθεί», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, που διοργανώνουν εκδρομή στην Ηγουμενίτσα, για το παιχνίδι με Θεσπρωτό. Αναλυτικά: «Μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα διαιτησίας εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, οι Austrian Boys, δηλώνουμε ξεκάθαρα σε όλους ότι για εμάς τίποτα δεν χάθηκε και συνεχίζουμε για να φτάσει η ομάδα μας εκεί που πρέπει να είναι!

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και στους παίκτες μας! Δείξατε με τα Τρίκαλα ποια ομάδα θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση! Συνεχίστε έτσι και αποδείξτε μας ότι πρέπει να είμαστε στο πλευρό σας!

Οι Austrian Boys για ακόμα έναν αγώνα θα είναι δίπλα σας και θα κοκκινίσουν ακόμα ένα πέταλο και αυτό που περιμένουμε από εσάς είναι να μας αφιερώσετε επιτέλους το πρώτο διπλό! Την Κυριακή όλοι στην Ηγουμενίτσα!

Κόστος συμμετοχής 14 ευρώ και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6981177126 και στη σελίδα του συνδέσμου στο facebook.

Αναχώρηση 9.30 π.μ. την Κυριακή 26 Ιανουαρίου από το πάρκο Ορμινίου στη Νέα Δημητριάδα».

Εκδρομή και των «Μalavetas»

Εκδρομή στην Ηγουμενίτσα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Θεσπρωτό διοργανώνει ο σύνδεσμος των «Malavetas», καλώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ν’ αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Βέροια και την ισοπαλία με τα Τρίκαλα και να πάρουν τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς στα 10 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ακόμα μια μάχη στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό και ο ερυθρόλευκος λαός θα είναι και εκεί. Ενημερώνουμε πως ο σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή για την πόλη της Θεσπρωτίας. Στόχος μόνο η νίκη. Θέλουμε οι παίχτες να βάλουν στην άκρη τα δύο άσχημα αποτελέσματα με Βέροια και Τρίκαλα και στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν να πάρουν όσο δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να πλασαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται στην κατηγορία. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα.

Δηλώσεις συμμετοχής για το πούλμαν στο 6981177126.

Κόστος πούλμαν 14 ευρώ.

Αναχώρηση την Κυριακή 9:30 από το πάρκο της Νέας Δημητριάδας (Ορμινίου).

ΥΓ: Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα, γιατί τα εύκολα δεν τα ζήσαμε ποτέ…

Κοκκινίζουμε τα πέταλα σε όλη την Ελλάδα».

Στις 2/2 οι Νέοι

Οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Football League Κ17 που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 25-26 μετατίθενται για την Κυριακή 2/2. Στις αρχικές ημερομηνίες (25-26/1) θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League στον 2ο όμιλο ήταν:

Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Βέροια – Καβάλα 1-3

Θεσπρωτός – Τρίγλια 1-0

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Και η επόμενη (8η) αγωνιστική που γίνεται Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Τρίκαλα – Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός

Καβάλα – Τρίγλια

Ρεπό: Βέροια

Η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ

Συνεχίζεται η διάθεση μετοχών της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη. Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου