ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Υπηρεσία e- συμβουλευτικής για επαγγελματικό προσανατολισμό από το Κέντρο Κοινότητας Ρήγα Φεραίου

υπηρεσία-e-συμβουλευτικής-για-επαγγελ-66091

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου ενημερώνει ότι το Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση (ΕΚΠΑ) του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας έχει κάνει έναρξη της υπηρεσίας “ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ” (e-συμβουλευτική), συνεχίζοντας έτσι την ενεργή παρουσία του στις νέες συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί με τη πανδημία COVID-19.

Υπενθυμίζεται ότι η e-συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας, όπως και η διά ζώσης, αφορά σε όσες-ους ενδιαφέρονται για υποστήριξη και ενδυνάμωση κατά την αναζήτηση εργασίας, επιθυμούν να ενδυναμωθούν επαγγελματικά, θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, χρειάζονται πληροφόρηση για την αγορά εργασίας. Όσες/οι εκ των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε συνεδρίες επαγγελματικής συμβουλευτικής μπορούν να τηλεφωνήσουν στο γραφείο του Κέντρου Κοινότητας στο Βελεστίνο στο τηλέφωνο 24250 23794 να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο internet και είτε ηλεκτρονικός υπολογιστής (με ηχεία και μικρόφωνο) είτε smart phone είτε tablet.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις αλλά και για να προγραμματιστούν οι συνεδρίες της e-συμβουλευτικής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη δομή Θεσσαλίας τηλεφωνικά στο 2410.537489 – 490 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 έως 14:00), ή μέσω αποστολής email σε κάποια από τις ακόλουθες διευθύνσεις: [email protected], [email protected], [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου