ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για όσους φροντίζουν ψυχικά πάσχοντες

ημερίδα-για-όσους-φροντίζουν-ψυχικά-π-343274

Ημερίδα για επαγγελματίες, φροντιστές, γονείς και περιβάλλον ανθρώπων με ψυχικές παθήσεις διοργανώνεται από το Κέντρο Ημέρας Κ.Η.Π.Ο.Σ. της εταιρείας ΑμΚΕ ΔΙΟΔΟΣ τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

  • 09.00 Ομιλία «Η επαγγελματική εξουθένωση στους εργαζόμενους ψυχικής υγείας», Θ. Γιαμουστάρης, ψυχίατρος
  • 11.00 – 14.00 Βιωματικό εργαστήριο «Πωςοπροσωπικόςμαςμύθοςστηρίζειτοεπαγγελματικόόραμακαιοδηγείστηνουσιαστικήφροντίδατουεαυτούμαςκαιτουέργου πουυπηρετούμε» Α. Κριτσέλη Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια , Α. Μεννή, – Ψυχοθεραπεύτρια
  • 17.00-19.00 Ομάδασυζήτησηςγιαοικογένειες, φίλουςκαιευρύτεροπεριβάλλονανθρώπωνμεψυχικήασθένεια. Π. Ποτουρίδου, Ε. Τσιντζήρα, Ψυχολόγοι

Το Βιωματικό Εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίας ψυχικής υγείας και έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (τηλ. Κρατήσεων: 24210 31993)

Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνεται σε γονείς, συγγενείς, φίλους, φροντιστές και οποιονδήποτε έχει στο περιβάλλον του κάποιον άνθρωπο με ψυχική πάθηση για συμμετοχή στην απογευματινή ομάδα συζήτησης. Στόχος των διοργανωτών είναι να ανοίξουν έναν διάλογο που ελπίζουν να αποτελέσει έναυσμα για μοίρασμα και επανατοποθέτηση στην φροντίδα ψυχικά πασχόντων και στην στήριξη του περιβάλλοντος που τους στηρίζει. Επίσης, ελπίδα τους είναι –όπως επισημαίνουν- να προκύψουν μέσα από αυτή την συνάντηση και άλλες μορφές ομαδικού διαλόγου και υποστήριξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου