Η Google σταματά την εμφάνιση ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές που έχουν αναβαθμιστεί

Η Google προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των ειδοποιήσεων που εμφανίζονται στα Android smartphones των χρηστών και γι’ αυτό την έχουμε δει να προσφέρει διάφορες επιλογές στις υπηρεσίες της. Εκτός, όμως, από τις δυνατότητες που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο κάθε χρήστης με βάση τις δικές του ανάγκες, η εταιρεία θα επιχειρήσει να μειώσει αυτόκλητα τις “ενοχλήσεις” για κάποια από τα προϊόντα της.

¨Ενα από αυτά θα είναι το κατάστημα εφαρμογών Google Play, για το οποίο κυκλοφορούν αναφορές πως θα σταματήσει να αποστέλει ενημερώσεις σχετικά με τις εφαρμογές που έχουν αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή τους. Μέχρι σήμερα όταν ολοκληρωνόταν το update μιας εφαρμογής, τότε ερχόταν ειδοποίηση που σε ενημέρωνε για το γεγονός. Στο εξής, οι χρήστες θα πρέπει να μεταβαίνουν στη σχετική υποσελίδα του λογαριασμού τους στο κατάστημα, έτσι ώστε να δουν ποιες εφαρμογές αναβαθμίστηκαν πρόσφατα.

Σε κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμη η αφαίρεση αυτών των ειδοποιήσεων, παρόλα αυτά, υπάρχουν και αυτοί που είναι update freaks.

[via]

Loading