Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες για το νέο SAMSUNG Galaxy Note9 στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr. Όσοι καταναλωτές επιστρέψουν το παλιό τους smartphone στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα μπορούν να αποκτήσουν την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Samsung, με επιπλέον όφελος 100€.


Με σημαντικά ισχυρότερη  μπαταρία, νέο S Pen και αναβαθμισμένη κάμερα, το SAMSUNG Galaxy Note9, που παρουσιάστηκε σήμερα στην Νέα Υόρκη, θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, από τις 24 Αυγούστου.

Το νέο smartphone της Samsung, διαθέτει μπαταρία 4,000mAh ταχείας φόρτισης που διαρκεί όλη μέρα, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έως 1 terabyte με επέκταση μνήμης, RAM στα 6 GB και επεξεργαστή 10 nm 2ης γενιάς για αξεπέραστες επιδόσεις. Η ολοκαίνουρια γραφίδα S Pen διαθέτει πλέον ισχυρή τεχνολογία Bluetooth, επιτρέποντάς τον έλεγχο της κάμερας, των παρουσιάσεων και των εφαρμογών με το πάτημα ενός κουμπιού. Η έξυπνη κάμερα με διπλό διάφραγμα προσαρμόζεται αυτόματα στο φως, όπως το ανθρώπινο μάτι, για εξαιρετικές λήψεις μέρα νύχτα, ενώ αναγνωρίζει αυτόματα 20 είδη σκηνών και βελτιστοποιεί τα χρώματα και την αντίθεση για πιο εκφραστικές φωτογραφίες.

Με το νέο SAMSUNG Galaxy Note9 οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες Mobile Internet έως 200Mbps, με το δίκτυο 4G/4G+ COSMOTE, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά σε πληθυσμιακή κάλυψη το 98% και το 92% αντίστοιχα. Το δίκτυο Mobile Internet της COSMOTE διακρίθηκε και φέτος ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” στα “SpeedTest Awards” του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet. Η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου της κατά 57%.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τη νέα smartphone συσκευή στα εξής χρώματα: Midnight Black, Ocean Blue και Lavender Purple, από 1049€ ή από 29,14€ το μήνα σε 36 άτοκες δόσεις, ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Προτεινόμενα tags: samsung, samsung galaxy, samsung galaxy note 9, γερμανος, cosmote, smartphones, 4G+