Το Vodafone TV σε συνεργασία με τα κανάλια Eurosport στέλνουν έναν υπέρ-τυχερό μαζί με το αγαπημένο του πρόσωπο στο Παρίσι, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια της κορυφαίας παγκόσμιας διοργάνωσης τένις Roland Garros. 

Ο νικητής που θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου, θα ταξιδέψει μαζί με το πρόσωπο της επιλογής του στο Παρίσι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου (αναχώρηση 31/5 ή 1/6). Στο δώρο συμπεριλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια για αγώνες της διοργάνωσης,
  • Δυο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό,
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για 2 άτομα,
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο, στο Παρίσι.

Στον διαγωνισμό, λαμβάνουν αυτόματα μέρος όλοι οι νέοι & υφιστάμενοι συνδρομητές Vodafone TV που θα κάνουν αίτηση για την απόκτηση του πακέτου “Vodafone TV Full έως 15 Μαΐου. OI  υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ήδη ενεργοποιήσει  το  πακέτο Vodafone TV Full ή το επιπρόσθετο πακέτο Sports και απολαμβάνουν πλούσια αθλητική δράση μέσα από τα κανάλια Eurosport, λαμβάνουν αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό χωρίς να απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια.

To φετινό Roland Garros αναμένεται συναρπαστικό με τις συμμετοχές σπουδαίων αθλητών και αθλητριών όπως οι Nadal, Federer, Djokovic, Osaka, Williams, Halep καθώς και την ελληνική συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά που έχει ήδη κατακτήσει την 8η θέση παγκοσμίως. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν στο Vodafone TV μέσα από τα κανάλια Eurosport από τις 26 Μαίου μέχρι τις 9 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, επισκεφθείτε το https://www.vodafone.gr/tv/vodafone-tv-diagonismos-roland-garros/