Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου εξωτερικού χώρου 802.11ac Wave 2 Mesh Access Point, VigorAP 918R, ιδανικό για ξενοδοχεία και χώρους εστίασης!

To μοντέλο VigorAP 918R διαθέτει περίβλημα IP67 και είναι ανθεκτικό σε υγρασία, νερό και σκόνη με αντοχή σε θερμοκρασίες από -40°C έως και 70°C για υψηλή απόδοση Wi-Fi σε ακραίες θερμοκρασίες. Διαθέτει ενσωματωμένο radius server, δύο αποσπώμενες Dual-Band διπολικές εξωτερικές κεραίες και υποστηρίζει έως 8 SSID (4 / radio band) με ταυτόχρονη σύνδεση έως 256 χρηστών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές λειτουργίες όπως AP, Mesh Root, Mesh Node και Range Extender, ενώ χάρη στην τεχνολογία roaming που διαθέτει, εξασφαλίζει ότι η μετάβαση από το ένα access point στο άλλο γίνεται αυτόματα, χωρίς την παραμικρή διακοπή. Επίσης, διαθέτει λειτουργίες Airtime Fairness, Band Steering και δυνατότητα ορισμού του bandwidth που θα χρισημοποιείται ανά χρήστη αλλά και περιορισμό του αριθμού των συνδεδεμένων χρηστών ανά radio και SSID. Όπως τα περισσότερα μοντέλα της DrayTek, είναι διαχειρίσιμο μέσα από τους routers της σειράς Vigor αλλά και της πλατφόρμας κεντρικής διαχείρισης VigorACS 2.

Το μοντέλο VigorAP 918R της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS, ενώ σύντομα αναμένεται η προσθήκη του μοντέλου VigorAP 918RPD, με PoEout θύρα και εσωτερική κατευθυντική patchedκεραία για τη διασύνδεση απομακρυσμένων pointtopoint σημείων.