Κλείνει Νίκο Αναστόπουλο η Καλαμάτα

Κλείνει Νίκο Αναστόπουλο η Καλαμάτα

Η αποτυχία της αναστροφής της πορείας της ομάδας και η νέα προχθεσινή ήττα, σε συνδυασμό με τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου (στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Γιώργος Ράλλης από πλευράς διοίκησης) οδήγησαν στην παραίτηση τον προπονητή, Βασίλη Βούζα. Για την ακρίβεια στην δεύτερη αποχώρηση από τον πάγκο της Καλαμάτας, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είχε αντικατασταθεί για ένα σύντομο διάστημα (4 αγώνες) από τον Σάκη Θεοδοσιάδη και επέστρεψε στον πάγκο των «μελανόλευκων» στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Βούζας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα αξίζει και μπορεί να μείνει στην κατηγορία.

Ο επόμενος προπονητής της Καλαμάτας αναμένεται να γίνει σήμερα γνωστός και θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο γνωστός «μουστάκιας» γκολτζής του Ολυμπιακού και έμπειρος προπονητής ήταν εξ αρχής νο 1 επιλογή των υπευθύνων της ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Τάσος Σιούλας, ο οποίος έχει τον τελευταίο καιρό ενεργό συμμετοχή στα πράγματα της ομάδας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του προέδρου, Γιώργου Πρασσά, είχε χθες συνάντηση χθες με τον Νίκο Αναστόπουλο στην Αθήνα.

Τέλος, παρελθόν από την ομάδα της Καλαμάτας αποτελεί επίσης ο βοηθός του κ. Βούζα, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος επίσης παραιτήθηκε.