Συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αστυνομικούς της Μεσσηνίας

Συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με αστυνομικούς της Μεσσηνίας

Ξεχωριστές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των αστυνομικών είχε στην Καλαμάτα ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης, καταγράφοντας τα προβλήματά τους.

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας σημειώνουν ότι, μεταξύ άλλων, έθεσαν στον υπουργό το θέμα της έλλειψης προσωπικού και το πρόβλημα με τον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «εστίασαν στην έλλειψη προσωπικού, στη μεγάλη απόκλιση του αριθμού της οργανικής δύναμης κάθε υπηρεσίας με τον αριθμό της παρούσας (πραγματικής) δύναμης που υπηρετεί σε αυτές, στον απαρχαιωμένο, ελλιπή και επικίνδυνο πλέον στόλο οχημάτων κάθε Διεύθυνσης, καθώς και σε τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε Διεύθυνση. Υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει όλα τα αιτήματά μας και ευελπιστεί στην αγαστή συνεργασία με τις ενώσεις μας».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Νίκος Αντωνόπουλος & ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Κώστας Σταυρόπουλος

Αμέσως μετά τις συναντήσεις με τον υπουργό, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Νίκος Αντωνόπουλος, δήλωσε: «Τον ευχαρίστησα, γιατί ταχύτατα ικανοποίησε θεσμικά μας αιτήματα που χρόνια ήταν στα συρτάρια προηγούμενων φυσικών και πολιτικών ηγεσιών, βάζοντας τέλος σε μεγάλα ζητήματα. Θέσαμε ζητήματα εγκληματικότητας που υπάρχουν στην περιφέρειά μας και κάποια προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών. Ο υπουργός ανακοίνωσε άμεσες λύσεις, ικανοποιώντας μας όλα τα αιτήματα, και μας ενημέρωσε ότι θα έχουμε νέα σχέδια για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας με άμεσα αποτελέσματα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Κώστας Σταυρόπουλος, δήλωσε: «Του θέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Διεύθυνση και οι συνάδελφοί μας. Έδειξε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων. Ήδη μας εξήγγειλε λύσεις, οι οποίες μας άφησαν ικανοποιημένους. Του παραδώσαμε υπόμνημα με όλες μας τις θέσεις και ευελπιστούμε ότι με καλή συνεργασία θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα».