Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο Παναγιώτης Λάλεζας σε βραδιά δημοτικού τραγουδιού στα Σαγαίικα

Έρχεται ο Παναγιώτης Λάλεζας σε βραδιά δ...

Ο γνωστός ερμηνευτής παραδοσιακών ασμάτων θα εμφανιστεί την ερχόμενη Παρασκευή 24 Αυγούστου

Βραδιά δημοτικού τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24 Αυγούστου στα Σαγαίικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με προσκεκλημένο καλλιτέχνη τον γνωστό τραγουδιστή Παναγιώτη Λάλεζα. Τη διοργάνωση της βραδιάς που προβλέπεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο έχει αναλάβει ο εκπολιτιστικός σύλλογος Σαγαιίκων ενώ της εμφάνισης του Παναγιώτη Λάλεζα θα προηγηθεί τοπικό δρώμενο παραδοσιακού γάμου που θα περιλαμβάνει αναπαράσταση του ντύσιμου της νύφης και του γαμπρού, το έθιμο των προικιών ακόμη και στολισμένα άλογα.

Ο 39χρονος Παναγιώτης Λάλεζας που έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην περιοχή της Πάτρας, κατάγεται από τον γειτονικό νομό Κορινθίας και από μικρή ηλικία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο παραδοσιακό τραγούδι, ερμηνεύοντας δημοτικά τραγούδια (ηπειρώτικα, νησιώτικα, κ.α.) σε παραδοσιακά πανηγύρια, γάμους, παραστάσεις χορευτικών συγκροτημάτων και σε άλλες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς του χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Λάλεζας με την ιδιαίτερη αναγνωρίσιμη φωνή του, έχει παρακολουθήσει μαθήματα βυζαντινής μουσικής με δάσκαλο τον σπουδαίο Σίμωνα Καρρά και μαθήματα λαούτου από το δεξιοτέχνη μουσικό Χρήστο Ζώτο.

Στο ενεργητικό του έχει ως τώρα 17 προσωπικούς δίσκους με παραδοσιακά τραγούδια ενώ διδάσκει φωνητική στο ΤΕΙ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture