Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας 51 χρονος Έλληνας θεωρείται ο εγκέφαλος του ανατριχιαστικού εγκλήματος στο Διακοπτό

Ένας 51 χρονος Έλληνας  θεωρείται ο εγκέ...

Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Σε έναν 51χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και σε βάρος του εκκρεμούν καταδίκες για εισφορές, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανατριχιαστικής δολοφονίας του 42 χρονου Τάσου Τσαγκαρόπουλου από τη Ζάκυνθο  που βρέθηκε "τσιμενταρισμένος" στο μπάνιο μιας βίλλας στην περιοχή του Διακοπτού Αχαϊας. Ο 51χρονος θεωρείται ο εγκέφαλος της στυγερής δολοφονίας, ενώ ένας 38χρονος Αλβανός αλλά και μια  54χρονη γυναίκα επίσης απο την Αλβανία η οποία και  είχε ενοικιάσει το σπίτι, αναζητούνται από τις αρχές και φαίνεται να  έχουν παρελθόν με το κοινό έγκλημα.

Η 54χρονη σύμφωνα με πληροφορίες βαρύνεται με δυο ακόμη ανθρωποκτονίες στην Αλβανία, με κλοπές, απάτες, ληστείες αλλά έχει κατηγορηθεί και για υπεξαγωγή εγγράφων.

Η αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει να κάνει με σπείρα διακινησης ναρκωτικών.

Από την ιατροδικαστική έρευνα  προέκυψε ότι το θύμα είχε δεχθεί τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι πιθανόν με σκεπάρνι και δυο μαχαιριές στο λαιμό. Το χτύπημα δόθηκε ενώ το θύμα ήταν χαλαρό και μάλλον καθιστό.

Η 54χρονη είχε προλάβει να ξενοικιάσει το σπίτι στο Διακοπτό, αφήνοντας πίσω της θαμμένο το μυστικό της και από τότε εκεί διαμένει η οικογένεια ενός ζαχαροπλάστη. Τα μέλη της εμφανώς σοκαρισμένα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα στο σπίτι τους, εκεί που έκαναν μπάνιο,  βρισκόταν το πτώμα ενός άνδρα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο  επιχειρηματίας Τάσος Τσαγκαρόπουλος, πριν ένα χρόνο, με το αυτοκίνητο ενός φίλου του, εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή της Βούλας στην Αττική. Από τότε σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής. Δεν επικοινώνησε με κανέναν, δεν εμφανίστηκε πουθενά. Ο 42χρονος που διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Ζάκυνθο έμενε το μεγαλύτερο διάστημα στην Αθήνα. Η οικογένεια και οι φίλοι του ανήσυχοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Μετά από τρεις ώρες εκπομπής άνοιξε  ο δρόμος και να έρθουν στο φως στοιχεία και πρόσωπα που σχετίζονταν με την υπόθεση. Η τελευταία κλήση που έγινε στο κινητό του τηλέφωνο ήταν αυτή που έριξε φως στην υπόθεση αφού διαπιστώνεται ότι το στίγμα προέρχεται από το Διακοπτό Αχαΐας. Το δεύτερο στοιχείο ήταν ο εντοπισμός του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε ο επιχειρηματίας την περίοδο της εξαφάνισής του, το οποίο ύστερα από τηλεφώνημα στην εκπομπή ενός τηλεθεατή, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο κέντρο του Αιγίου. Η Ασφάλεια της περιοχής το ερεύνησε, έψαξε την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, αλλά δεν βρήκε κανένα ίχνος που θα της άνοιγε το δρόμο. Η σημαντικότερη πληροφορία φαίνεται τελικά πως ήρθε από κάποιον τηλεθεατή της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ο οποίος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ζήτησε να μιλήσει προσωπικά και με τη δικηγόρο του Τσαγκαρόπουλου. Είπε στη δημοσιογράφο πως ξέρει πού βρίσκεται ο επιχειρηματίας και τι ακριβώς έχει συμβεί. Η συνομιλία με τη δικηγόρο έγινε κατ’ ιδίαν. Λίγες μόνο ημέρες αργότερα, η Ασφάλεια του Αιγίου διεξάγει έρευνα σε ένα διαμέρισμα στο Διακοπτό. Στο πάτωμα του μπάνιου βρίσκει σε σήψη ένα πτώμα, χτισμένο κάτω από τα πλακάκια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας, το έγκλημα συνέβη περίπου πριν από ένα έτος, όταν στο σπίτι διέμενε μία αλλοδαπή, Αλβανικής υπηκοότητας, η οποία μετά τις τροποποιήσεις στο μπάνιο και την κατασκευή της ντουζιέρας εξαφανίστηκε. Όπως αναφέρουν πηγές, ο 42χρονος μάλλον είχε κάποιου είδους σχέση ή οικονομική δοσοληψία με την γυναίκα και την ημέρα που εξαφανίστηκε φαίνεται πως είχε ραντεβού μαζί της. Η γυναίκα πιθανότατα μετά από λογομαχία και καβγά που είχε με το θύμα, φέρεται να τον σκότωσε και στη συνέχεια να τον έθαψε στο χώρο που έφτιαχνε το δωμάτιο. Από πάνω έριξε τσιμέντο και κανονικά έβαλε τα πλακάκια. Η προανάκριση συνεχίζεται προς εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητας του θύματος και των δραστών.


ΠΑΡΟΙΜΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΟΚΑΡΕΙ

Πρόκειται  για τη δεύτερη φρικιαστική υπόθεση που αποκαλύπτεται τα τελευταία τρία χρόνια. Στις 2-12-07 στον Ωρωπό ο 66χρονος Αντώνης Αδαμίδης είχε τεμαχίσει και είχε πετάξει στο βόθρο του εξοχικού του σπιτιού τον 63χρονο Θεολόγο Διατσίδη. Το θύμα είχε εξαπατήσει τον δράστη και του είχε πουλήσει δυο οικόπεδα τα οποία ανήκαν σ' άλλους. Του είχε πει μάλιστα πως στα οικόπεδα αυτά υπήρχαν κρυμμένες λίρες. Η Ασφάλεια Αττικής είχε αποσπάσει ομολογία έξι ημέρες μετά. Όπως μάλιστα είπε στους Αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναγκάστηκε να κόψει με μπαλτά τον Διατσίδη επειδή δεν χωρούσε για να πετάξει στον βόθρο το πτώμα του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις