Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του τραγουδιστή Γιώργου Περαντάκου - Κατακλύζεται το διαδίκτυο από μηνύματα και τραγούδια - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του τραγουδι...

Πέθανε ένα χρόνο ακριβώς μετά τον γάμο του

H είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιώργου Περαντάκου προκάλεσε σοκ και θλίψη στην Πάτρα. Ο ερμηνευτής ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Πάτρα, καθώς για χρόνια εμφανιζόταν στο καλοκαιρινό Χάραμα. Πέθανε τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Χίου, σε ηλικία 45 μόλις ετών,   μετά από μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο ακριβώς, σαν σήμερα,την αγαπημένη του Ράνια.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και θλίψη. Από το πρωί η σελίδα του στο facebook κατακλύζεται από μηνήματα φίλων του, ενώ πάρα πολλοί Πατρινοί που τον γνώριζαν και διασκέδασαν πολλά βράδια μαζί του ανεβάζουν τραγούδια που ερμήνευσε και δεν κρύβουν τη λύπη τους για τον χαμό του.

Δείτε ενδεικτικά μερικά μηνύματα

"Με τι καρδια να σ αποχαιρέτηςω !!!!! Αυτο μου τραγουδήσεσ κάποτε στο χάραμα !! Δεν ήθελα να λθει τέτοια μέρα να στο πω εγω .. Καλο ταξίδι φίλε"

"παιξαμε παρεα... παντα χαμογελουσες... φιλαρακι καλο ταξιδι"

"Να' μαστε καλά να ξαναανταμώνουμε" έλεγες και χαμογελούσες. Καλή αντάμωση λοιπόν φίλε μου, τώρα θα τραγουδάς για τους αγγέλους...".

Η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του , στην Καλαμωτη Χίου.

Ο Γιώργος Περαντάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Πήγε στην Αθήνα για σπουδές και παράλληλα έκανε μαθήματα κιθάρας και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι και εμφανίστηκε σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε συναυλίες ανά την Ελλάδα. Συνεργάστηκε με γνωστούς συνθέτες, τραγουδοποιούς και τραγουδιστές όπως οι: Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Πέτρος Βαγιόπουλος, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Παντελής Θαλασσινός, Λάμπρος Καρελάς, Δημήτρης Μπάσης, Πέτρος Γαϊτάνος, Αναστασία Μουτσάτσου, Σωτηρία Λεονάρδου, Μαριώ, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Κατερίνα Κούκα, Λίτσα Διαμάντη κ.α.

Στη δισκογραφία εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1997 συμμετέχοντας στο δίσκο "Νερό κι αρμύρα", μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και την Αναστασία Μουτσάτσου, ενώ συμμετείχε και στα άλμπουμ "Ο Μικρός Πρίγκιπας", "Τα όνειρα δεν είναι υποσχέσεις", "Δώδεκα και μία ματιές στα Δωδεκάνησα", "Παραμύθι για πουλιά".

"Το επόμενο πρωί" ήταν η πρώτη ουσιαστικά δισκογραφική απόπειρα με έξι δικά του τραγούδια καθώς επίσης και συνθέσειςτων: Λάμπρου Καρελά, Βαγγέλη Κονταράτου, Δημήτρη Μαρινόπουλου, Γιάννη Βιλιώτη και Ηρακλή Κοντού σε στίχους των: Ιωάννας Μαυρέα, Τζένης Καναβού, Μίλτου Δημουλή, Νίκου Τσιατά, Βασίλη Μασαλά, Τάσου Σαμαρτζή και Ηρακλή Κοντού.

Από το δίσκο είχε ξεχωρίσει  και το "Συννεφάκι", μία σύνθεση του Λάμπρου Καρελά σε στίχους Βαγγέλη Αδαμόπουλου.

Τελευταία είχε ενταχθεί στο «Τρίφωνο»ενώ  στην Πάτρατον είχαμε απολαύσει και στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα , στην παράσταση "Η γυναίκα της Πάτρας" όπου ερμήνευσε τραγούδια του Γιώργου Δίπλα σε στίχους της δημοσιογράφου του thebest.gr Γιώτας Κοντογεωργοπούλου..

Δείτε φωτό από τις εμφανίσεις του στο καλοκαιρινό Χάραμα, από το αρχείο της Ρούλας Κωστακοπούλου.

φωτό από masticnews.blogspot.gr

φωτό από masticnews.blogspot.gr

φωτό από masticnews.blogspot.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις