Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Ένας 30χρονος σκοτώθηκε στην Κρέστενα - Πως έγιναν όλα - ΦΩΤΟ

Ηλεία: Ένας 30χρονος σκοτώθηκε στην Κρέσ...

Στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας

Την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο του νοσοκομείου Πύργου άφησε ο 30χρονος Petro Mhilli του Maras, υπήκοος Αλβανίας κάτοικος Κορίνθου, το μεσημέρι της Τρίτης. Ο 30χρονος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά νωρίτερα το πρωί σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο τμήμα ανάμεσα στην Κρέστενα και το Κάτω Σαμικό.

Ο νεαρός άντρας οδηγούσε μια μοτοσικλέτα λίγο μετά τις 9,30 το πρωί, με κατεύθυνση προς Πύργο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε μια επικίνδυνη στροφή – στην κατηφόρα του «Πεπέ», έχασε τον έλεγχο της μηχανής και συγκρούστηκε με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο μάρκας Daewoo, ενώ στη συνέχεια σύρθηκε στο οδόστρωμα και συγκρούστηκε και με δεύτερο αυτοκίνητο μάρκας Renault, με μεγάλη σφοδρότητα.

Η μηχανή διαλύθηκε με το τμήμα του μπροστινού τροχού με το «πιρούνι» να εκσφενδονίζεται για αρκετά μέτρα μακριά. Άμεσα ενημερώθηκε η Τροχαία Πύργου και το ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο όπου βρισκόταν βαριά τραυματισμένος στο οδόστρωμα ο 30χρονος. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο Πύργου.

Οι γιατροί εκεί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν ζωντανό. Όμως κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, περίπου στη μια το μεσημέρι, ο 30χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις