Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεμάτη η παραλία και οι ταβέρνες στα Βραχναίικα την Κυριακή -Εκεί και γνωστοί πλανόδιοι μουσικοί της πόλης

Γεμάτη η παραλία και οι ταβέρνες στα Βρα...

Όπως ο Σπύρος Γρίβας και ο Διονύσης από τη Ζάκυνθο με το ακορντεόν του

Τελευταία Κυριακή του Ιουλίου, καταμεσής του καλοκαιριού του 2017 και λογικό ήταν να είναι γεμάτη η παραλία στα Βραχναίικα, στο Μονοδένδρι και στα Τσουκαλέικα. Μάλιστα τις μεσημεριανές – απογευματινές ώρες ήταν πολύς ο κόσμος και στα παραλιακά ταβερνάκια, καφετέριες και ουζερί στην παραλία των Βραχναιίκων.

Χρόνια τώρα, το σημείο είναι ιδιαίτερα αγαπημένο των Πατρινών και όχι μόνο μιας και θυμίζει κάτι από νησί με τα μαγαζιά να βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με θέα στον Πατραικό κόλπο.

Το thebest.gr εντόπισε την Κυριακή 30 Ιουλίου στα μαγαζιά της παραλίας των Βραχναιίκων και γνωστούς πλανόδιους μουσικούς της πόλης, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι η κίνηση είναι αυξημένη στην συγκεκριμένη παραλία και υπάρχουν αρκετά μαγαζιά ώστε να περάσουν και ψυχαγωγήσουν τους πελάτες και να βγάλουν το μεροκάματο τους, δεν έχασαν την ευκαιρία.

Εκεί βρισκόταν τόσο ο γνωστός και από τηλεοπτικές του εμφανίσεις Σπύρος Γρίβας με το μπουζούκι και το αγαπημένο, χαριτωμένο του στυλ όσο και ο Διονύσης που κατάγεται από τη Ζάκυνθο και προσέχει το ακορντεόν του σαν τα μάτια του.

Οι δύο πλανόδιοι μουσικοί έχουν αποκτήσει ο καθένας το δικό του κοινό, με τον Σπύρο Γρίβα λόγω  και της τηλεόρασης να έχει το προβάδισμα. Και οι δύο έχουν πλούσιο ρεπερτόριο, με τον Διονύση από τη Ζάκυνθο να είναι πιο παραδοσιακός στις επιλογές του. Πάντως την Κυριακή που μας πέρασε σίγουρα έβγαλαν το «χαρτζιλίκι» τους καθώς στα Βραχναίικα δεν έπεφτε καρφίτσα. Κι ευτυχώς δεν υπήρχαν και τσούχτρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight