Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΠΑΝΟΡΜΟΣ»: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ WEEKEND, ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΦ ΦΩΤΗ ΠΑΣΤΡΑ

«ΠΑΝΟΡΜΟΣ»: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ WEEKE...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο απόλυτος summer προορισμός της Πάτρας

Το πρώιμο καλοκαιράκι μας φλερτάρει απροκάλυπτα, οπότε το team του «Πανόρμου» του ονομαστού πλέον all day beach bar restaurant δηλώνει πανέτοιμο να μας υποδεχθεί στην απάνεμη παραλία του και στους lounge ρυθμούς του στα Αραχωβίτικα, νωρίτερα απ’ ότι προβλεπόταν, δηλαδή από αυτό κιόλας το σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου. Το γνωστό στέκι με το απόλυτο summer style και τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που έκανε τη δική του «μόδα» στη θερινή εστίαση με σήμα κατατεθέν τα μαλακά αφαιρετικά πουφ στα βοτσαλάκια μας περιμένει να … «πιάσουμε το Μάη» και να «παραθερίσουμε» με το δικό του τρόπο.

Με περιβάλλον που παραπέμπει σε ανάλαφρο νησιώτικο θέρετρο, δίχως μεγαλομανείς «φιοριτούρες» ο «Πάνορμος» δημιούργησε τους δικούς του «πιστούς» εδώ και δυο χρόνια, κόσμο κάθε ηλικίας, που επιδιώκει «φυγή» από την πόλη, δίχως να οδηγήσει μακριά. Με επικεφαλής τους Γεωργία Τσούλου και Παναγιώτη Δρακόπουλο επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο από το πρωί ως το βράδυ προσφέροντας καφέ, ποτό, κοκτέιλ και δημιουργική, μεσογειακή κουζίνα του αγαπητού σεφ Φώτη Πάστρα,  ο οποίος εμπνέεται πρωτίστως από τη θάλασσα. Όπως μαθαίνουμε π.χ. το φιλέτο σολωμού με μαρμελάδα ντομάτας και κρούστα μυρωδικών αλλά και το πιάτο mafaldine θαλασσινών με εσάνς δυόσμου είναι απίστευτα!

 

 

(Με λίγα λόγια: ψάχνω το μπικίνι και το καφτάνι μου και πάω Αραχωβίτικα. Θα περιμένω και τα ιταλικά χιτ στο ηλιοβασίλεμα κάτω από την «καλαμωτή»…)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View