Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χολυγουντιανός ... αέρας στο Παναιτώλιο - Γυρίσματα για το ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Δυτική Ελλάδα

Χολυγουντιανός ... αέρας στο Παναιτώλιο ...

Το επεισόδιο θα προβληθεί στο MTV από τη νέα χρονιά

Στο Παναιτώλιο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα Χολιγουντιανού reality με την Lindsay Lohan! Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή ηθοποιός που βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα και κυρίως στη Μύκονο, γυρίζει reality το οποίο διαδραματίζεται στο νησί των ανέμων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ο λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε το Παναιτώλιο δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο θα προβληθεί στο τηλεοπτικό κανάλι MTV από τη νέα χρονιά, όταν και θα προβληθούν τα πλάνα που τράβηξε το συνεργείο στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτοικοι της περιοχής που είδαν από κοντά το συνεργείο κατά τη διάρκεια λήψης των πλάνων, δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησαν και τονίζουν πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο να χρησιμοποιείται, ούτε από μεγάλα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Σύμφωνα πληροφορίες του panaitolionews.blogspot.com, για χάρη των γυρισμάτων, συνεργείο καθαρισμού του Δήμου Αγρινίου καθάρισε χόρτα και σκουπίδια από μέρος της εισόδου του Παναιτωλίου (κόμβος Ερμίτσας), της πλατείας της Μάνας καθώς και τμήμα από τα Αμπάρια.

Ο Δήμος Αγρινίου πάντως διέψευσε ότι συνεργείο καθαρισμού του Δήμου συνέβαλε στον καθαρισμό των παραπάνω σημείων καθώς όπως τόνισε ότι τα σημεία ήταν ήδη περιποιημένα.

agriniopress

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight