Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς σώθηκε ο 27χρονος στο Μαντούδι - " Μόνο στα έργα τα βλέπεις αυτά, ένιωσα σε μια φάση ότι αυτό ήταν πεθαίνω" - ΗΧΗΤΙΚΟ

Πώς σώθηκε ο 27χρονος στο Μαντούδι - &qu...

Η πρώτη ερώτηση που έκανε

Τις δύσκολες στιγμές που έζησε και παρολίγο να του στοιχίσουν τη ζωή περιγράφει ο 27χρονος, ο οποίος  παρασύρθηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, από ορμητικά νερά στο Μαντούδι Εύβοιας.

«Είχε βγει το ποτάμι στο δρόμο. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έπεσε το αμάξι μέσα στο ποτάμι πάλι καλά που πρόλαβα και άνοιξα το παράθυρο και βγήκα από το παράθυρο. Με πήρε το ποτάμι, ήμουν πόση ώρα μέσα στο ποτάμι. Βρήκα ένα ξύλο, πιάστηκα και βγήκα στη στεριά μετά σε ένα χωράφι μέσα. Περπατούσα, περπατούσα και βρήκα ένα σπιτάκι εκεί στην ερημιά. Μπήκα μέσα, άλλαξα ρούχα που βρήκα εκεί και μετά έπεσα και κοιμήθηκα. Χθες ήμουνα όλη την ημέρα εκεί και σήμερα που σταμάτησε η βροχή βγήκα έξω να ζητήσω βοήθεια.

Πέρναγε ένα αυτοκίνητο από εκεί, φώναξα με άκουσε και καλέσανε την πυροσβεστική, ήρθε ελικόπτερο και με βγάλανε μια ώρα μετά. Δεν έχω πάθει τίποτα, ούτε μια γρατζουνιά. Αρχικά πίστεψα ότι όλα έχουν τελειώσει, μετά το ξεπέρασα, λέω δεν ήταν γραφτό να πάμε από ποτάμι.

Ήταν μια εμπειρία, μόνο στα έργα τα βλέπεις αυτά. Δεν ήταν γραφτό, ένιωσα σε μια φάση ότι αυτό ήταν πεθαίνω, για δευτερόλεπτα κι αυτό, αλλά το ξεπέρασα… δεν υπήρχε περίπτωση.»

 

 

 

Τι λέει ο γιατρός

Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε το πρωί από κάτοικο της περιοχής καλά στην υγεία του, περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία να φτάσουν κοντά του.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν αν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε κι αυτό το ευχάριστο νέο η χαρά του απλά δεν περιγράφεται.

Ανάλογες στιγμές διαδραματίστηκαν και στην απέναντι όχθη του ποταμού που εντοπίστηκε ο 27χρονος από την κοπέλα του και τον πατέρα του, ο οποίος πίστευε ότι ο «Γιάννης του» θα τα καταφέρει.

Γνωρίζοντας ότι είναι «σκληρό παιδί» πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει και με τα ορμητικά νερά και για να επιβιώσει βγαίνοντας σε κάποιο σημείο, όπως και έγινε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις