Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πενθεί η Κυλλήνη - «...φοβάμαι ότι δεν θα ‘ρθει κανένας στην κηδεία μου»

Πενθεί η Κυλλήνη -  «...φοβάμαι ότι δεν ...

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 29χρονος αξιωματικός

Η Κυλλήνη πενθεί υποδεχόμενη σήμερα στην αγκαλιά της το 29χρονο παλληκάρι της, τον αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού Ευάγγελο Δεσίκο που έχασε τη μάχη για την ζωή του, από την επάρατο.

Ο Ίλαρχος (Λοχαγός) Τεθωρακισμένων Ευάγγελος Δεσίκος του Γεωργίου έδινε τα τελευταία τρία χρόνια με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής την μάχη με τον καρκίνο. Χωρίς να χάσει την διάθεση για ζωή ο αξιωματικός, το παιδί με το αστείρευτο χιούμορ, αγωνιζόταν και έδινε θάρρος ακόμη και στους δικούς του ανθρώπους, τον πατέρα του, συνταξιούχο που υπηρέτησε στην 117 ΠΜ, την μητέρα του την κ. Ροζαλία και τα δύο του αδέλφια μεγαλύτερα από αυτόν.  Όμως η μοίρα ήταν σκληρή. Ο Βαγγέλης «έφυγε» προχθές και σήμερα στη μια το μεσημέρι θα γίνει η Εξόδιος Ακολουθία στον ιερό ναό Αγ. Διονυσίου στην Κυλλήνη τον τόπο που γεννήθηκε αγάπησε και μεγάλωσε. Στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψει μεταξύ άλλων αξιωματικών και ο Αρχηγός/ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Πριν από τρία χρόνια ο αξιωματικός μαζί με συναδέλφους του είχε ένα ατύχημα σε άσκηση με τεθωρακισμένα.

Στη σελίδα στο f/B  ο αξιωματικός Δεσίκος Ευάγγελος είχε γράψει στις 25 Ιουνίου του 2018:«Θα έδινα και την ζωή μου για αυτή τη χώρα, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ‘ρθει κανένας στην κηδεία μου»

Η «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις