Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γραφεία Κτηματογράφησης σε Καλάβρυτα και Κλειτορία έχει ζητήσει ο Δήμος

Γραφεία Κτηματογράφησης σε Καλάβρυτα και...

Μάλιστα για το λόγο παραχωρεί δωρεάν και 2 ακίνητα

Με αφορμή την ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου Α.Ε. ότι, από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, ξεκίνησε η διαδικασία κτηματογράφησης – σύνταξης κτηματολογίου και στην Περιφέρεια του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων, γίνεται γνωστό ότι, ο Δήμος Καλαβρύτων, ήδη, από τον Ιούνιο του 2018, τόσο με έγγραφα του Δημάρχου Γεωργίου Λαζουρά, όσο και με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ζητήσει τη δημιουργία και τη λειτουργία Γραφείων Κτηματογράφησης στα Καλάβρυτα και στην Κλειτορία, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Γι’ αυτό, ο Δήμος Καλαβρύτων, παραχωρεί, δωρεάν, δύο ακίνητά του, το ένα στα Καλάβρυτα (δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς) και ένα στην Κλειτορία (αίθουσες της Μαθητικής Εστίας), στο Ελληνικό Κτηματολόγιο και στην κοινοπραξία, για να δημιουργήσει και να λειτουργήσει, στους χώρους αυτούς, Γραφεία Κτηματογράφησης.

Σε επικοινωνία του Δήμου, με το Ελληνικό Κτηματολόγιο και με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, που από την ανάδοχο κοινοπραξία «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 16», έχει αναλάβει το Δήμο Καλαβρύτων (την εταιρεία «ΝΑΜΑ Α.Ε.»), έγινε γνωστό ότι, τέτοια Γραφεία, θα δημιουργηθούν και θα λειτουργήσουν, πρώτα στα Καλάβρυτα και ακολούθως στην Κλειτορία.

Ο Δήμος ζητά και απαιτεί, να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν Γραφεία Κτηματογράφησης στα Καλάβρυτα και στην Κλειτορία, το ταχύτερο δυνατό.

Όπως είδαμε στη σελίδα του Ελληνικού Κτηματολογίου, για την περιοχή λειτουργεί Γραφείο κτηματογράφησης στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 83, Πάτρα, τηλέφωνο: 2610 439414.

Ημέρες / Ώρες λειτουργίας: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 – 16:00 & ΤΕΤΑΡΤΗ 8:00 – 20:00.

Η υποβολή των δηλώσεων ξεκίνησε 21/1/2019 και η λήξη της υποβολής των δηλώσεων (κάτοικοι Εσωτερικού) είναι στις 22/4/2019 και για τους (κατοίκους του Εξωτερικού) 22/7/2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις