Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H ΓΑΛΛΙΚΗ VOGUE ΔΙΑΛΕΞΕ «ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» ΔΕΛΕΑΡ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ (ΔΙΑΜΟΝΗ, ΦΑΓΗΤΟ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ)

H ΓΑΛΛΙΚΗ VOGUE ΔΙΑΛΕΞΕ «ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» ΔΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γράφει για το «πιο VIP κυκλαδονήσι»

Η «βίβλος» του στυλ, η γαλλική Vogue που συχνά συγκαταλέγει  ελληνικά νησιά στις life style λίστες της, παρουσίασε ως κεντρικό διαδικτυακό θέμα τις επιλογές της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο εν όψει καλοκαιριού. Τί λοιπόν έχει ξεχωρίσει για φέτος; Γράφει πάντως για παραδεισένια ξενοδοχεία και τραπέζια στην άμμο στο πιο VIP κυκλαδονήσι…

 

 

Πρώτο -πρώτο ως νέα άφιξη, αναφέρει το πολύ stylish, ολοκαίνουριο ξενοδοχείο του ομίλου Interni, Τhe Wild Hotel στην παραλία του Καλαφάτη. Ακολουθεί ως «σταθερή αξία» το ξενοδοχείο San Giorgio με τη boho αισθητική ανάμεσα στις παραλίες Paradise και Παράγκα. H εκπληκτική θέα και η ατέλειωτη πισίνα του Mykonian Villa Collection στην Ελιά είναι εδεικτικές της μυκονιάτικης μαγείας κατά το περιοδικό. Στην καρδιά της χώρας της Μυκόνου προτείνει βέβαια το Belvedere Hotel που φιλοξενεί και το ασιατικό εστιατόριο Nobu.

Για φαγητό προτείνει την Kiki’s Tavern λόγω αυθεντικού γραφικού χρώματος, το Interni στα Ματογιάννια και βέβαια την περιβόητη Σπηλιά που προσεγγίζεις εν πλω. Το ντεκόρ της Ftelia Beach Club στον Πάνορμο σαγηνεύει επίσης. Ο εξωτικός Skorpios απ’ όπου περνάει όλη η Μύκονος και απογειώνεται από τους πλέον περιζήτητους djs δεν λείπει βέβαια από τον κατάλογο.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View