Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και ο Άγγελος Ροζής

Στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και ο...

Υποψήφιος με την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά» ο γνωστός γυμναστής

Την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε ο γνωστός γυμναστής Άγγελος Ροζής. Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ως εκπαιδευτικός, γυμναστής, σε δημόσια σχολεία το οξυγόνο της ζωής, που είναι η επικοινωνία και η συναναστροφή με τα παιδιά, μου παρέχεται πλούσιο, καθημερινά. Το να βοηθάς και εσύ στην ανάπτυξη της κάθε μιας αλλά διαφορετικής εξίσωσης που είναι το κάθε παιδί είναι δώρο Θεού.

Είναι η δεύτερη φορά που θα προσπαθήσω να εκλεγώ στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, της Πάτρας. Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Θεοδωροπούλου.

Εδώ έχω τις παρέες μου, τους φίλους, τους συμμαθητές, τους, συναδέλφους μου. Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στη συνοικία του Παλαιού Νοσοκομείου, με διαδρομή το 1ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο. Σπουδές στο Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ (University of Zagreb) και Κομοτηνή (Τ.Ε.Φ.Α.Α.). Γυμναστική Ακαδημία. Τώρα Μεταπτυχιακός στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης Μaster in Educational Leadership, Management and Emerging Technologies και Μεταπτυχιακός στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Κοινωνικές Επιστήμες – Αθλητικές Σπουδές), I.R.S.T.O. Crisis Management και το ταξίδι συνεχίζεται…

Μιλώ Αγγλικά, Σερβικά και Κροατικά. Έχω Οργανική Θέση στο Δ/Σ Ελίκης Αιγίου και υπηρετώ με απόσπαση στο Δ/Σ Κάτω Καστριτσίου.

Ήμουν αθλητής Χειροσφαίρισης και Ποδοσφαίρισης. Έχω εργαστεί ως προπονητής και γυμναστής Handball, ως γυμναστής στο ποδόσφαιρο σε ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής των Πατρών, και ως υπεύθυνος σε γυμναστήρια της πόλης μας.

Το 2017 πήραμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με το 7ο ΕΠΑΛ για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης.

Ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019 θέλω και εγώ όπως όλα τα μέλη της Επιτροπής να κάνουμε καλούς αγώνες και να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί η Πάτρα. Έχω εργασθεί για την εκπόνηση ενός έργου με σκοπό την Αθλοτουριστική aνάπτυξη της πόλης μας.

Διοργανώνω και συμμετέχω άλλοτε ως Υπεύθυνος και άλλοτε ως μέλος ομάδων εργασίας σε αθλητικά ivents 26 χρόνια. Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 (Athletes Services Supervisor), ως Υπεύθυνος αθλητικών διοργανώσεων του Δήμου Ρίου με πρωτιές όπως το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball, Tournament Beach Soccer, ιστιοσανίδα funboard στο Δρέπανο, Μηχανοκίνητοι Αγώνες jet ski στην Παραλία του Ρίου. Ημιμαραθώνιοι όπως το Πέρασμα της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου), και πολλές άλλες διοργανώσεις στον Δήμο του Ρίου. Υπηρέτησα ως μέλος το Π.Ε.Α.Κ. Παμπελοποννησιακό Αθλητικό Κέντρο. Συμμετείχα με δύο θητείες στην Ο.Ε.Σ.Α. Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων και επίσης στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού Αχαΐας.

Διοίκησα και Οργάνωσα την παιδική κατασκήνωση στην Καλογριά το 2000 με συμμετοχή Δήμων και Ιδιωτικών Σχολείων, Διπλό Final Four στην Χειροσφαίριση Ανδρών και γυναικών στο Δ. Τόφαλος και πολλά άλλα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και κύπελλα. Διατέλεσα Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ολυμπιακής Παιδείας με ανάθεση πολλών δράσεων όπως περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Για μια δεκαετία υπηρέτησα τον παιδικό αθλητισμό ως Διευθυντής Ακαδημιών, Α.Π.Σ. Ολυμπιακός Πατρών, Α.Ο. Πάτρα2008, Α.Π.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ, και είμαι περιχαρής που εργάστηκα και ανασυστήσαμε την Ποδοσφαιρική Ακαδημία ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Π.Γ.Ε.) το 2013 ως Διευθυντής. Μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ε.Π.Σ. Αχαΐας. Διευθυντής στο Αθλητικό Κέντρο «Da Luz Athlon Arena” στα Δεμένικα Πατρών, κ.ά.

Η εμπειρία που έχω αποκτήσει μαζί με τις σπουδές στο αντικείμενο του αθλητισμού, καθώς και η υπηρεσία μου σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία με οδηγούν σε ένα συμπέρασμα που θέλω να το υπηρετήσω. Μόνο η μαζική ενασχόληση με τα κοινά θα φέρει πιέσεις για λύσεις σε προβλήματα της πόλης. Απαιτείται γνώση και από κοινού προσπάθεια. Όλοι μας ανεξαρτήτου πολιτικού προφίλ έχουμε μια ιερή υποχρέωση, να δουλέψουμε μαζί χωρίς αποκλεισμούς, εγωισμούς και πείσματα. Το θαλάσσιο μέτωπο, όμως όλο, από άκρη σε άκρη της ακτογραμμής, η έλευση του φυσικού αερίου, η σιδηροδρομική σύνδεση, οι αυτοκινητόδρομοι, το λιμάνι και η σημασία του για την πόλη και το αεροδρόμιο δεν είναι απλά ζητήματα. Η ΒΙΟΠΑ και η Βιομηχανική Περιοχή πρέπει να αναπτυχθούν, να έχει δουλειά ο συμπολίτης και η συμπολίτισσα. Το χρωστούμε στην Πάτρα να την κάνουμε Πρωτεύουσα Ξανά, γιατί έτσι είναι στις καρδιές όλων μας, Πρωτεύουσα. Χρωστούμε στον Πατρινό εργασία με νέες επενδύσεις, για να καλυτερέψει την ζωή του. Να φέρουμε εμείς τις επενδύσεις, μικρές και μεγάλες. Να σταματήσουμε να βλέπουμε την φτώχεια στα πεζοδρόμια της Πάτρας. Να αναγεννήσουμε το πνεύμα της. του εμπορίου και της οικονομίας, της εκπαίδευσης και παιδείας.

Αξιόλογοι συμπολίτες μας μου πρότειναν να συμμετέχω σε εκλογικούς συνδυασμούς. Ο πρώτος ήταν ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Είναι σίγουρα ο εμπειρότερος Αυτοδιοικητικός και αυτό είναι που σφραγίζει την επιθυμία μου να κάνουμε αρκετά , και περισσότερα όπως επιθυμεί και αυτός στην Πάτρα. Κατεβαίνω και εγώ στον συνδυασμό του.

Πρωτεύουσα Ξανά!!!.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις