Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Μαΐου 2019

Τα ζώδια σήμερα 20 Μαΐου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε φλέγοντα ζητήματα σήμερα.  Ωστόσο είναι επίσης μια καλή ημέρα για την έντονη μελέτη ή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αν χρειαστεί να καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια σήμερα, θα πρέπει να αφορά τη διασφάλιση της πλήρους τήρησης των αξιών ή των κανόνων του χώρου που κινείστε επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρωί και νωρίς το απόγευμα είναι ιδανικές για την προετοιμασία μιας μεγάλης κίνηση σας!  Επαναξιολογήσει τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας,  επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας και να ψάξτε για τυχόν αδυναμίες στα σχέδιά σας. Μέχρι αργά το βράδυ θα πρέπει να ασχοληθείτε με το λαμπρό μέλλον που σας περιμένει. Θα είναι χρήσιμο για σας να συζητήσετε τις ελπίδες σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Μην αγνοήσει τις συμβουλές τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πιο ασυνήθιστη η διαδρομή που ακλουθείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα απρόβλεπτων επιπλοκών !  Να είστε πιο προσεκτικοί με τους πειραματισμούς, γιατί ο κίνδυνος των οικονομικών απωλειών είναι αρκετά υψηλός σήμερα. Αν θέλετε να πάρετε αυτό που θέλετε, θα πρέπει να αποδειχθείτε έξυπνοι και θαρραλέοι. Το υλικό συμφέρον μπορεί να αποδειχθεί το ισχυρότερο κίνητρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τα βασικά ζητούμενα της μέρας είναι αξιοπρεπής αντιμετώπιση έκρυθμων καταστάσεων σε προσωπικό επίπεδο! Στρέψτε την προσοχή σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αφιερώστε χρόνο και φαιά ουσία ώστε να το καταλάβετε σε βάθος. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί και να βρει μια πηγή πίστης και έμπνευσης μέσα στην ψυχή σας . Μπορεί να είναι η μουσική, η ποιητική ή ακόμη και η θρησκευτική πίστη .

ΛΕΩΝ

Μπορεί να λάβετε μια καλή είδηση, να συναντήσετε ένα σεβαστό πρόσωπο ή να βρείτε ανταπόκριση από τον έρωτα της ζωής σας. Μια συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή σας μπορεί να γίνει στο πανεπιστήμιο, στο γραφείο, σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο ή σε κάποιο μέρος που σπάνια πάτε. Γραφειοκρατία, σύνταξη εκθέσεων πεπραγμένων ή μια πιθανή τακτοποίηση  εκκρεμοτήτων αλληλογραφίας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν νωρίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρωτοβουλίες που σκοπεύετε να αναλάβετε σε επαγγελματικό επίπεδο καλό θα ήταν να εκδηλωθούν κατά το πρώτο μισό της μέρας, κατά το οποίο οι πιθανότητες θετικής για σας έκβασης θα είναι πολύ καλύτερες. Μην καταφεύγετε επίσης σε τυχόν περίπλοκα «κόλπα» αναφορικά με οικονομικά θέματα. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης και να χάσετε σημαντικά χρηματικά ποσά.

ΖΥΓΟΣ

Παρά τις εξαιρετικές σας συνδέσεις, την εύνοια και τις νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσετε την πεπατημένη, αποφεύγοντας νεωτερισμούς που μπορούν να σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις. Οι αλλαγές είναι στον αέρα, είτε είστε έτοιμοι για αυτές, είτε όχι. Τα καλά νέα είναι ότι οι τυχόν αλλαγές που αρχίσουν να διαφαίνονται από σήμερα θα αποδειχθούν για το καλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε απαισιόδοξοι και σχεδόν απελπισμένοι, κάτι που ίσως να οφείλεται σε εσωτερικούς σας φόβους ή ανησυχίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο καιρό. Η κοινή λογική θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να ισορροπήσετε. Θα είστε σε θέση να επικεντρωθεί και να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα μόνο αν περιέλθουν στη διάθεση σας πολύτιμες πληροφορίες. Απίθανες ιδέες μπορεί να ριχτούν  στο τραπέζι σε συζητήσεις με το ταίρι σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείτε και να προσπαθήσετε να καταλήξει σε μια νέα στρατηγική στη καριέρα σας. Αισθάνεστε ότι σας έχουν στριμώξει σε μια γωνία και πρέπει να αντιδράσετε, υπερασπιζόμενοι τον ζωτικό σας χώρο! Μην προγραμματίσετε κάποια σημαντικά γεγονότα για το πρωί. Το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για απρόβλεπτα γεγονότα αλλά και εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πιθανότητες σας για την επιτυχία ενός σχεδίου είναι μεγάλες σήμερα, αλλά είναι εξίσου πιθανό να έχετε κάποιες ανησυχίες για την οριστική του έκβαση. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε κάποια χρηματοοικονομικά ρίσκα... Μπορεί ωστόσο να δείξετε κάποιο βαθμό ανευθυνότητας, ασυνέπειας και απροσεξίας κατά τη διάρκεια της μέρας. Μπορείτε όμως και να πάρετε μια απογοήτευση από μια πρόσφατη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι και να προσπαθήσετε σήμερα, θα παραμένει ανέφικτο, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της μέρας. Προς το βράδυ όμως το κλίμα αλλάζει και σας αποζημιώνει για την ταλαιπωρία της μέρα! Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για τις συνήθεις δουλειές του σπιτιού.  Να είναι πιο ειλικρινείς στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας σας ή με το ταίρι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος και να αντιμετωπίσετε τις εργασίες που θεωρείτε δύσκολες, επικίνδυνες, δυσάρεστες ή απλώς ξένες προς το στυλ της ζωής σας. Υπάρχει λόγος που πρέπει να τις κάνετε… Είναι ωστόσο μια πολύ καλή μέρα για αναψυχή και ξεκούραση! Μην κλαίτε τα χρήματα που θα δαπανήσετε και θεωρήστε ότι κάνετε μια επένδυση για τον εαυτό σας.

πηγή: alindakanaki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being