Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παναγιωτόπουλος, Συμεωνίδου, Μενεγής εκπρόσωποι Τύπου του συνδυασμού Ρώρου

Παναγιωτόπουλος, Συμεωνίδου, Μενεγής εκπ...

Καθημερινό Briefing στις 13.30 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Κορίνθου

Στην ανακοίνωση - ημερήσια ενημέρωση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Γιώργου Ρώρου επισημαίνεται:

«τΩΡΑ για την Ανάπτυξη και την Εργασία»

Στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ για την ανάδειξη των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού στους καίριους τομείς για την Πάτρα, το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «τΩΡΑ για την Ανάπτυξη και την Εργασία».

«Η ανάπτυξη για την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ δεν είναι μία αφηρημένη έννοια, όπως μέχρι σήμερα έχουμε από τους άλλους υποψήφιους συνδυασμούς, αλλά αποτελεί βασική προτεραιότητα έχοντας δύο βασικές κατευθύνσεις: Το σεβασμό στην περιβαλλοντική νομοθεσία και την Κοινωνική Ανταποδοτικότητα», τόνισε στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος.

Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πάτρα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ουραγός σε θέματα ανάπτυξης, υποδομών  και πρωταθλήτρια στην ανεργία, γι’ αυτό και η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ παρουσιάζει μία δέσμη προτάσεων, άκρως ρεαλιστικών που μπορούν άμεσα να δώθουν ώθηση στην τοπική οικονομία και να οδηγήσουν σε θεαματική αύξηση των θέσεων απασχόλησης.

Εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξης του συνδυασμού, ο Πολυχρόνης Θωΐδης επεσήμανε πως «μιλάμε για δίκαιη ανάπτυξη , όπου στον παραγόμενο πλούτο θα συμμετέχει και η κοινωνία».

 

Ανακοίνωση εκπροσώπων Τύπου

Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ ανακοινώνει σήμερα πως καθήκοντα εκπροσώπων Τύπου του συνδυασμού μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαΐου αναλαμβάνουν ο πρώην Δήμαρχος και πρώην επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δήμο Πατρέων, γνωστός καρδιολόγος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η συντονίστρια του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» 107,7, στέλεχος του ΕΑΠ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Συμεωνίδου και ο πρώην πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, πολιτικός μηχανικός, Θεόδωρος Μενεγής.

Και οι τρεις εκπρόσωποι Τύπου της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα τα καθήκοντά τους, στα οποία μεταξύ άλλων προβλέπεται η καθημερινή ενημέρωση των εκπροσώπων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης στις 13.30 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Κορίνθου 291-293.

Σκοπός η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών της Πάτρας για τις δράσεις, το πρόγραμμα και τις προεκλογικές εκδηλώσεις της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ.

 

«Δια χειρός… γυναικών»

Ο λόγος στις γυναίκες της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ. Την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 8 μ.μ. στον πολυχώρο εκδηλώσεων της «Αίγλη» στη Veso Mare οι γυναίκες υποψήφιες του συνδυασμού ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Δια Χειρός Γυναικών Vol 1».

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση:

«Μάνα, Φίλη, Ερωμένη, Σύζυγος, Εργαζόμενη, Μετανάστρια,...

Χιλιάδες ρόλοι...

Πατρινοί ποιητές και λογοτέχνες "συνομιλούν" για αυτούς υπό την μουσική υπόκρουση γνώριμων μελωδιών...

Επιμέλεια κειμένων - Σκηνοθεσία: Βικτωρία Αγγελοπούλου.

Μουσική Επιμέλεια: Αβροκόμη Ξενόγιαννη.

 

Αφήγηση:  Αβροκόμη Ξενόγιαννη, Λίλα Μιαούλη, Βικτωρία Αγγελοπούλου

Τα κείμενα πλαισιώνουν το μουσικό σχήμα "Αλλού γι' αλλού": Νίκος Φορλίδας – Κρουστά, Ρούλη Κολοκυθά – Κιθάρα, Αλεξάνδρα Βενέρη – Φωνή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις