Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η πιο μεγάλη περιοδεία μας θα ξεκινήσει… μετά τις εκλογές!»

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η πιο μεγάλη περιοδ...

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Δήμο Ερυμάνθου και σημεία του κέντρου της Πάτρας

Επαφές με πολίτες στο κέντρο και την περιφέρεια της Πάτρας αλλά και της περιοχής του Δήμου Ερυμάνθου πραγματοποίησε την Κυριακή 12/5/2019 αλλά και το πρωί της Δευτέρας 13/5/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Όλα από την Αρχή» επισκέφθηκε το Άνω Σούλι, την Χαλανδρίτσα, το Φαραί, το Ίσωμα και το Βασιλικό, ενώ κατά τη διάρκεια του πρωινού της Δευτέρας περπάτησε σε διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτρας, (Κορίνθου, Κανακάρη, κλπ), επισκεπτόμενος εμπόρους της πόλης και συνομιλώντας με πολίτες.

«Οι πολίτες της περιοχής μας θέλουν να μιλήσουν, να εκφράσουν τα προβλήματα και τις σκέψεις τους. Και εμείς όμως, θέλουμε να τους ακούσουμε. Και γι’ αυτό επιδιώκουμε να πάμε παντού και να συνομιλήσουμε με όσους περισσότερους μπορούμε κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου. Όμως, η προεκλογική περίοδος είναι μόνο η αρχή. Δεσμεύομαι πως η δική μας περιφερειακή Αρχή αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της – με τη δύναμη που θα μας δώσουν οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας – θα ξεκινήσει μία νέα και ακόμα πιο μεγάλη περιοδεία σε όλες τις πόλεις και τα χωριά μας.

Και θα είναι μία περιοδεία ουσίας, κατά την οποία θα γίνει αναλυτική καταγραφή όλων των ζητημάτων και ομαδοποίησή τους ανά περιοχή και νομό, ώστε να υπάρξει έγκαιρη δρομολόγηση λύσεων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας» σχολίασε ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας τα εξής:

«Θέλουμε μία Περιφερειακή Διοίκηση ανθρώπινη, φιλική σε όλους και προσιτή σε κάθε πολίτη. Και μία Περιφερειακή Διοίκηση που πραγματικά θα ακούει την κοινωνία. Γιατί η πορεία της Δυτικής Ελλάδας προς την προκοπή δεν μπορεί να είναι έργο λίγων, ούτε να κατασκευαστεί σε κλειστά κέντρα αποφάσεων ερήμην της κοινωνίας. Τη μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια, όλοι μαζί θα την πετύχουμε!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις