Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το thebest.gr σε νέα εποχή - Δεν κάναμε απλά redesign. Τα αλλάξαμε όλα

Το thebest.gr σε νέα εποχή - Δεν κάναμε ...

Διαμορφώσαμε έναν από τους πλέον σύγχρονους ενημερωτικούς ιστότοπους της Ελλάδας

Όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο, ήδη έχετε γνωρίσει το νέο THEBEST, τη νέα εμφάνιση του ενημερωτικού μας portal. Παρακολουθείτε τα πρώτα βήματα μιας διαδρομής σε μια νέα εποχή που αρχίζει σήμερα.

Το νέο THEBEST δεν είναι ανανεωμένο μόνον στην εμφάνισή του. Λειτουργεί πλέον με ένα νέο λογισμικό το οποίο απαντά στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις της τεχνολογίας.

Δεν κάναμε απλά ένα redesign. Τα αλλάξαμε όλα, διαμορφώνοντας έναν από τους πλέον σύγχρονους ενημερωτικούς ιστότοπους της Ελλάδας, τεχνολογικά επαρκή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αναγνωστών μας, οι οποίοι μας έχουν αναδείξει στο μεγαλύτερο Ενημερωτικό portal της Ελληνικής Περιφέρειας. 

Όλο το επόμενο διάστημα, θα προστίθενται και νέα στοιχεία, ολοκληρώνοντας μια επένδυση που συνολικά αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ.

 

Όλο το επόμενο διάστημα, θα προστίθενται και νέα στοιχεία, ολοκληρώνοντας μια επένδυση που συνολικά αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Όλοι εμείς σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, όταν από το «παλιό site» περάσαμε στο «νέο», νοιώσαμε μια μεγάλη συγκίνηση, αντίστοιχη αυτής που νοιώθεις όταν μετακομίζεις από ένα παλιό σπίτι στο οποίο όμως έζησες ωραίες στιγμές, σε ένα νέο πιο σύγχρονο που κατόρθωσες με αγώνα να αποκτήσεις.

Από το «παλιό» THEBEST θα μάς συνοδεύουν πάντα έντονες και ωραίες αναμνήσεις, παρότι, όπως άλλωστε σε κάθε σπίτι, ζήσαμε και δύσκολες στιγμές. Από την πρώτη στιγμή, στις αρχές του 2009, που αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το THEBEST και μετά από τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, που βγήκε στον «αέρα», ζήσαμε έντονες συγκινήσεις.

Όπως, όταν κατακτήσαμε την πρώτη θέση στην Ελληνική Περιφέρεια, από άποψη αριθμού αναγνωστών.

Όπως, όταν βλέπαμε ο ένας και μοναδικός αναγνώστης που μας διάβαζε την ημέρα που πρωτοβγήκαμε στον αέρα (3 Σεπτεμβρίου 2009, ήταν) να πολλαπλασιάζεται. Και σιγά-σιγά να γίνονται δεκάδες χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια φτάνοντας να ξεπερνούν σήμερα τα 6 εκατομμύρια μοναδικούς αναγνώστες το χρόνο.

Είναι πολλοί αυτοί που πρέπει να ευχαριστήσουμε προσωπικά και έναν-έναν για τη συμβολή τους σε αυτή την επιτυχημένη διαδρομή. Θα κρατηθούμε για την ώρα για να το κάνουμε στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, την ημέρα που θα κλείνουμε την πρώτη μας δεκαετία. Θα περιοριστούμε μόνον να αναφέρουμε ότι συνεχίζουμε μαζί με την Silktech Α.Ε. τεχνολογικό δημιούργημα της οποίας ήταν και το «παλιό», αλλά είναι και το νέο portal.

Σε αυτό το ξεκίνημα της νέας εποχής αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την επιλογή σας, αλλά και σε όλες τις Επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται για τη διαφήμισή τους και χάριν στους οποίους, το THEBEST είναι μια υγιής Επιχείρηση, συνεπής στις υποχρεώσεις της, χωρίς δανεισμό και κρατικό χρήμα.

Όλοι οι πόροι μας είναι φανεροί και προέρχονται αποκλειστικά και μόνον από την διαφήμιση Επιχειρήσεων.

Με τη δύναμη που μας δίνετε όλοι εσείς, συνεχίζουμε...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις