Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Χρήστος Δημόπουλος, Θάνος Βερέμης, Αύγουστος Κορτώ και Παναγιώτης Γιαννάκης... καταφθάνουν στην Πάτρα για βιλιοπαρουσιάσεις

Χρήστος Δημόπουλος, Θάνος Βερέμης, Αύγου...

Μέχρι το τέλος του μήνα

Γνωστά πρόσωπα στην Πάτρα για παρουσιάσεις βιβλίων

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πατρινοί μέχρι το τέλος του Μαΐου. Γνωστοί συγγραφείς και όχι μόνο θα βρεθούν στην πόλη 

Ο Χρήστος Δημόπουλος σήμερα (16 Μαΐου) στην Πάτρα με το νέο του βιβλίο- Μία συνάντηση για μικρούς και μεγάλους 

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες σε μία συνάντηση με τον αγαπημένο συγγραφέα και παρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο, με αφορμή το νέο του βιβλίο, με τίτλο "ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ", στον χώρο του βιβλιοπωλείου (πεζόδρομος Βούρβαχη 3) στις 19:30.

 O Θάνος Βερέμης θα κάνει διάλεξη για το 1821

Ο γνωστός ιστορικός Θάνος Βερέμης θα κάνει μία διάλεξη στην Πάτρα με αφορμή την παρουσίαση των βιβλίων : «Τριπολιτσά –Μεσολόγγι, Πολιορκία και άλωση», επιμέλεια Θάνος Μ. Βερέμης και «1821: Η δημιουργία ενός έθνους – κράτους» των Θάνου Μ. Βερέμη, Γιάννη Σ. Κολιόπουλου και Ιάκωβου Δ. Μιχαηλίδη.

Για τον πανεπιστημιακό δάσκαλο Θάνο Βερέμη ''ο ξεσηκωμός του 1821 υπήρξε κυρίως έργο Ελλήνων στην υπηρεσία του οθωμανού επικυρίαρχου: των προκρίτων του Μοριά ως μέρους της φοροεισπρακτικής μηχανής του κράτους, των αρματολών της Ρούμελης ως φυλάκων των στενών περασμάτων της ενδοχώρας, του ανώτατου κλήρου ως πολιτικού και πνευματικού εκπροσώπου του Γένους υπόλογου στην Υψηλή Πύλη.''

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου - Παπαχρίστου, τη Στέγη Γραμμάτων ''Κωστής Παλαμάς'' και τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ο Θάνος Βερέμης θα μιλήσει για την ιστορία του απελευθερωτικού αγώνα και τους πρωταγωνιστές της.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στις 8 μ.μ., στο ισόγειο της Στέγης Γραμμάτων ''Κωστής Παλαμάς'', στην Πάτρα στην οδό Κορίνθου 241.

Με τον εκλεκτό επιστήμονα - ιστορικό Θάνο Βερέμη θα συνομιλήσει ο Πατρινός εκπαιδευτικός – συγγραφέας Κυριάκος Δ. Σκιαθάς.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

 

Παναγιώτης Γιαννάκης και Γιάννης Ιωαννίδης στην Πάτρα για την βιογραφία του Ντράζεν Πέτροβιτς

Tο βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις MVPublications σας προσκαλούν στην παρουσίαση της βιογραφίας του Ντράζεν Πέτροβιτς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 20:00 στο king George Hall, πλ. Γεωργίου 1. Η βραδιά μάλιστα θα έχει πολλές εκπλήξεις. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν

Παναγιώτης Γιαννάκης- προπονητής καλαθοσφαίρισης

Γιάννης Ιωαννίδης- προπονητής καλαθοσφαίρισης

Κώστας Πετρόπουλος -προπονητής καλαθοσφαίρισης

Βασίλης Σκουντής – δημοσιογράφος

Δημήτρης Καρύδας – μεταφραστής του βιβλίου

Ο Ντράζεν Πέτροβιτς διαφέρει από τους σούπερ σταρ που έφυγαν νωρίς από τη ζωή· δεν πέθανε για να γίνει αθάνατος - ήταν αθάνατος πολύ πριν το νήμα της ζωής του κοπεί απρόσμενα και τραγικά, σε έναν γερμανικό δρόμο, το καλοκαίρι του 1993.

Ο "Μότσαρτ του μπάσκετ", όπως έμεινε στην Ιστορία, κατάφερε από νεαρή ηλικία να πετύχει πράγματα, για τα οποία άλλοι αθλητές χρειάζονται δύο ζωές και τρεις καριέρες. Η ιστορία της ζωής του δεν είναι απλά μια εξιστόρηση των επιτευγμάτων του, αλλά κάτι πολύ περισσότερο και μεγαλύτερο: το πάθος ενός νέου ανθρώπου να είναι ο πρώτος. Πρώτος στην Ευρώπη και ο πρώτος ξένος που τα κατάφερε στο NBA.


Ο Αύγουστος Κορτώ έρχεται με το νέο του βιβλίο

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τον Αύγουστο Κορτώ, με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο "Το μυστικό του Λεονάρντο".
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 20:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (πεζόδρομος Βούρβαχη 3).
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture