Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι στον Δήμο Πατρέων και τους Δήμους της Αχαΐας

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι στον Δήμο Πατρέ...

H ώρα της κάλπης

Άνοιξαν σήμερα οι κάλπες. Χιλιάδες υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο μας για τα νέα Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβούλια στον Δήμο Πατρέων και στους υπόλοιπους Δήμους της Αχαΐας.

Δείτε τα ονόματα των διεκδικητών  στον Δήμο Πατρέων και στους Δήμους Αιγαλείας, Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου

Δήμος Πατρέων

Oι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι όπως ανακηρύχτηκαν από το Πρωτοδικείο

 

 

Ανακοινώθηκαν και επίσημα το Σάββατο 11 Μαΐου από το τριμελές πλημμελειοδικείο Αιγίου οι δημοτικοί και κοινοτικοί συνδυασμοί, που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου.

Ήδη είχε γίνει γνωστό ότι 6 δημοτικοί συνδυασμοί κατέθεσαν ψηφοδέλτια μέχρι την λήξη της προθεσμίας και τώρα έγινε γνωστό πόσοι συνδυασμοί θα συμμετέχουν από τις 72 Τοπικές Κοινότητες και 3 Δημοτικές Κοινότητες της Αιγιαλείας.

Ξεκινώντας από την Δ.Ε. Αιγείρας, κατατέθηκαν συνολικά 13 ψηφοδέλτια στις 11 κοινότητες, αφού σε Αιγείρα και Αιγές κατατέθηκαν από δύο (εκλέγουν 5μελή συμβούλια), όπως δημοσιεύει η protionline.gr

Συνολικά συμμετέχουν 43 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι με το Περιθώρι και την Όαση να έχουν μόνο έναν υποψήφιο. Στην Δ.Ε. Ακράτας τώρα ‘’κατεβαίνουν’’ στις εκλογές 17 ψηφοδέλτια με 61 υποψηφίους συνολικά.

Την τοπική κοινότητα Ακράτας διεκδικούν τρεις συνδυασμοί ενώ έναν μόνο υποψήφιο που θα γίνει πρόεδρος έχουν οι κοινότητες Αμπελου, Βούτσιμου, Ζαρούχλας και Καλαμιά.

Στην Δ.Ε. ενότητα Διακοπτού κατέθεσαν υποψηφιότητα 18 συνδυασμοί με συνολικά 121 υποψήφιους τοπικούς συμβούλους. Για την κοινότητα Διακοπτού κατέθεσαν 4 συνδυασμοί, ενώ, ένας υποψήφιος είναι στην κοινότητα Καθολικού.

Στην Δ.Ε. Αιγίου τώρα και οι έξι δημοτικοί συνδυασμοί κατέθεσαν τοπικό ψηφοδέλτιο στην κοινότητα του Αιγίου ενώ δεν επιχείρησε κανένας ανεξάρτητος. Συνολικά στην Ενότητα του Αιγίου κατέρχονται 29 συνδυασμοί με 215 υποψηφίους συνολικά.

Ένας υποψήφιος κατέθεσε στην Τ.Κ. Χατζή. Στην Δ.Ε. Συμπολιτείας κατέθεσαν ψηφοδέλτιο στο πρωτοδικείο και κατακυρώθηκαν επίσημα 21 συνδυασμοί με 84 υποψήφιους. Για την Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης κατατέθηκαν τρία ψηφοδέλτια ενώ στις κοινότητες Μάγειρα, Νερατζιές, Άλσους, Βερίνου και Γκραίκα υπάρχει ένας υποψήφιος που θα γίνει και πρόεδρος.

Τέλος για την Δ.Ε. Ερινεού κατέθεσαν υποψηφιότητα 11 ψηφοδέλτια με 53 υποψήφιους, ενώ αξίζει να σημειωθεί τρία ψηφοδέλτια έχει η Ζήρια ενώ στην Αρραβωνίτσα κατέρχεται ένας υποψήφιος που θα γίνει και πρόεδρος. Με αυτά τα δεδομένα για τις τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες της Αιγιάλειας κατέρχονται στις εκλογές 109 συνδυασμοί με 577 υποψηφίους.

Δειτε τους υποψηφίους στον Δήμο Καλαβρύτων όπως κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο

Οι υποψήφιοι στον Δήμο Ερυμάνθου όπως ανακηρύχτηκαν από το Πρωτοδικείο

 

Οι υποψήφιοι στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας όπως ανακηρύχτηκαν από το Πρωτοδικείο Πατρών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις