Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας στηρίζει Νεκτάριο Φαρμάκη

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας στηρίζει Νεκτάριο Φαρμάκη

Καλεί τους πολίτες να τον υπερψηφίσουν

Ανακοίνωση υποστήριξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, εξέδωσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στις 26 Μαΐου οι πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έστειλαν ένα σαφές μήνυμα: αλλαγή στην Περιφέρεια.

Αλλαγή ως απαίτηση όλων των υγιών, δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας, που επιλέγουν μια νέα μοντέρνα ευρωπαϊκή προσέγγιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε στα χέρια μας την δύναμη να ολοκληρώσουμε αυτή την αλλαγή και να ορίσουμε την πορεία του τόπου μας. Να βάλουμε τις βάσεις για μια νέα αρχή, για μια νέα Περιφέρεια, μοντέρνα, ευρωπαϊκή, αναπτυσσόμενη σε σύγχρονα πρότυπα, με όραμα, με σχέδιο, με ενότητα χωρίς αποκλεισμούς.

Την ερχόμενη Κυριακή όλοι μαζί θα οδηγήσουμε την Δυτική Ελλάδα σε μια νέα ελπιδοφόρα αναπτυξιακή τροχιά. Για μια Περιφέρεια που θα χτίσει γέφυρες συνεργασίας χωρίς διαχωρισμούς και, θα αναδείξει την σύγχρονη φυσιογνωμία του τόπου μας στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Όλοι μαζί- «Όλα από την Αρχή», για μια Περιφέρεια η οποία να μας χωράει όλους, να μας αγαπάει και να την αγαπάμε, μια Περιφέρεια που να ενώνει και να συνθέτει, με το Νεκτάριο Φαρμάκη επόμενο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις