Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έσπερος: Το αίθριο της ντροπής στο πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Έσπερος: Το αίθριο της ντροπής στο πιο κ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Δείχνει πλήρως εγκαταλελειμμένος

Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του thebest.gr στο κεντρικότερο σημείο της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου, εικόνες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Ο «Έσπερος» ένα σημείο αναφοράς του ιστορικού κέντρου της αχαϊκής πρωτεύουσας, το ωραιότερο αίθριο τα πρώτα χρόνια της ανακαίνισής του, είναι στο κακό του χάλι με τα σημάδια της απαξίας εμφανή παντού.

Τοιχοποιία καταρρέουσα, μισοκολλημένες αφίσες, ακαθαρσίες ζώων, βρομισμένες ταμπέλες, κακόγουστα γκράφιτι, χαλασμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τέντες σκισμένες. και πολλά άλλα διαμορφώνουν ένα απαράδεκτο σκηνικό.

Εάν σε όλα αυτά προστεθούν και τα δεκάδες μηχανάκια που καθημερινά παρκάρουν επί του πεζοδρομίου αλλά και στο εσωτερικού του Εσπέρου δυσκολεύοντας τους πεζούς, αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ασχήμιας που αποπνέει το σημείο.

Και σκεφτείτε ότι σήμερα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν στις αρχές της εβδομάδας, καθώς ήταν γεμάτος σκουπίδια παντού και κολλημένες προεκλογικές αφίσες σε κάθε του κολώνα.

 

 

Όλοι συμφωνούν ότι άμεσα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα καθαρισμού και ανάπλασης του χώρου και φυσικά παράλληλη τήρηση του ΚΟΚ ώστε ένα τόσο κεντρικό και ιστορικό σημείο της Πάτρας να μην θυμίζει… αχούρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις