Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη φωτιά στα Τσαμέικα Δυτικής Αχαΐας - Νέα αναζωπύρωση

Μεγάλη φωτιά στα Τσαμέικα Δυτικής Αχαΐας...

Ανάμεσα σε Μιχόι και Αγ. Νικόλαο Σπάτα

20:25 Νέα αναζωπύρωση πριν από λίγο στην φωτιά που καίει στα Τσαμέικα της Δυτικής Αχαΐας. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι γεγονός που δυσκολεύει το έργο των Πυροσβεστών και προκαλεί αναζωπυρώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλούνται σπίτι. 

 

Νωρίτερα

Μαίνεται η μάχη των Πυροσβεστών για την αντιμετώπιση της φωτιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή Τσαμέικα του δήμου Δυτικής Αχαΐας. Η δύναμη της Πυροσβεστικής έχει ενισχυθεί ώστε η φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση να μην απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Η φωτιά καίει. Επί τόπου επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 23 οχήματα και 24 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις νερού ένα Καναντέρ αεροσκάφος. Στην πυρόσβεση συνδράμουν και οχήματα και προσωπικό από την Περιφέρεια και τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στην περιοχή Τσαμέικα του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Το μέτωπο της φωτιάς καίει αγροτοδασική έκταση και στην περιοχή επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να περιορίσουν τις φλόγες μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Νωρίτερα

Φωτιά στα Τσαμέικα Δυτικής Αχαΐας βρίσκεται σε εξέλιξη, σε δασική και γεωργική έκταση. Επί τόπου επιχειρούν 32 άνδρες με 16 οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο καθώς και δύο αεροσκάφη καναντέρ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν απειλούνται σπίτια.

φωτο αρχείου eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις