Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε τα «τρελά» λεφτά που έπαιρνε στην τηλεόραση

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε τα «τρελ...

Καμία σχέση με σήμερα…

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πρόλαβε τη «χρυσή εποχή» της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπου οι αμοιβές των ηθοποιών ήταν παραπάνω από καλές. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε Γιάννη Πουλόπουλο και τη Φωλιά των ΚουΚου, είχε φτάσει να παίρνει 9.000 ευρώ το επεισόδιο, δηλαδή 36 χιλιάδες ευρώ  το μήνα για ένα εβδομαδιαίο σίριαλ.

Μάλιστα και ο ίδιος παραδέχθηκε πως τα λεφτά αυτά ήταν πολλά, ωστόσο η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν ανώμαλη.

Όπως είπε:

 «Θα συμμετέχω στο νέο σίριαλ με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου που γράφει το Τατουάζ. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει σε ποιο κανάλι θα το δούμε. Δεν το συζητώ, είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά. Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια. Μη στενοχωριέστε για μένα. Είμαι ήδη 68 ετών, έκανα τρεις γάμους, είμαι πλήρης. Το λέω ειλικρινά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight