Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ Άκης Πετρετζίκης παέι τον Ιούλιο στο Ληξούρι

Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ Άκης Πετρετζί...

Ως γκεστ στο 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Κεφαλονιάς - Θα μαγειρέψει τοπικές συνταγές & σπεσιαλιτέ όπως η κρεατόπιτα

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης πιστό στη δέσμευσή του για τη στήριξη των επαγγελματιών των νησιών και των δράσεων του σε όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του 2ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στις 19 και 20 Ιουλίου στο όμορφο Ληξούρι και μάλιστα όπως έγραψε το inkefalonia.gr, στο Φεστιβάλ θα έρθει ως καλεσμένος ο πασίγνωστος και από τις εκπομπές του στην τηλεόραση, γοητευτικός σεφ Άκης Πετρετζίκης.

Πιο συγκεκριμένα μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ που διοργανώθηκε πέρυσι τον Ιούλιο στο Ληξούρι, το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθιερώνει πλέον το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου, κάνοντάς το θεσμό και αυτή τη φορά η διοργάνωση θα έχει μια μεγάλη έκπληξη!

Μεριμνώνοντας έγκαιρα, ο Σταύρος Σπαθής «έκλεισε» τον πασίγνωστο μάγειρα Άκη Πετρετζίκη για μια μοναδική παρουσία στο Ληξούρι όπου θα μαγειρέψει ζωντανά Κεφαλονίτικες και μη συνταγές , αναδεικνύοντας τον τόπο, τη παράδοση και τα προιόντα του όμορφου νησιού του Ιονίου πελάγους. Ο Άκης Πετρετζίκης μετά την ανάδειξη του ως νικητή στο 1ο ελληνικό Masterchef συνέχισε με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη μαγειρική πορεία που τον καθιέρωσε στο ελληνικό κοινό. Το 2015, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία Fresh One Productions, η οποία επισφραγίστηκε με την ανάρτηση ενός βίντεο με συνταγή του Άκη Πετρετζίκη, στο δίκτυο του Food Tube του διεθνούς φήμης Τζέιμι Όλιβερ.

Από τότε, ο Πετρετζίκης είναι ένας από τους 15 επίσημους συνεργάτες του δικτύου. Το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουλίου 2019 στη Κεντρική Πλατεία του Ληξουρίου. Για δηλώσεις συμμετοχών στο φεστιβάλ γευσιγνωσίας μέχρι και τη Παρασκευή 21/6/2019 στα τηλ. 2671026190 και 26710225.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight