Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μητσοτάκης από το Αίγιο: "Δεν είμαστε αντίθετοι στα επιδόματα"

Κ. Μητσοτάκης από το Αίγιο: "Δεν εί...

Ολοκλήρωσε την διήμερη επίσκεψή του σε Αχαΐα και Ηλεία

«Θα επιμείνω από τώρα μέχρι τις εκλογές στις 7 Ιουλίου να μιλάω για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. Το κάνω διότι κάποιοι, ακόμα και σήμερα, επιχειρούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό. Να μας χωρίσουν σε πολλούς και σε λίγους, σε ελίτ και στον λαό. Σε όλους αυτούς λοιπόν που πολιτεύτηκαν τέσσερα χρόνια με τη σημαία του διχασμού ψηλά, τους απαντώ ότι είμαστε εδώ πέρα για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό, δεν είμαι εδώ για να διχάσω κανένα, είμαι εδώ για να προχωρήσω με όλες τις Ελληνίδες και με όλους τους Έλληνες ενωμένους».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού που απηύθυνε απόψε σε στελέχη και φίλους της ΝΔ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «το μεγαλύτερο σκιάχτρο που κτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας μία ΝΔ που δεν υπάρχει, είναι να προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες ότι εμείς δεν είμαστε εδώ για τα συμφέροντα των πιο αδύναμων» και όπως επεσήμανε, «τους απαντώ με μία φράση: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα αυτής της χώρας, ένα κόμμα το οποίο δεν χωρίζει τους πολίτες σε κοινωνικές τάξεις, ένα κόμμα που μέσα από την πολιτική του θέλει πάνω από όλα να δώσει ευκαιρίες στους πιο αδύναμους, ώστε να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να βελτιώσουν το εισόδημά τους».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτό το σημείο, «δεν είμαστε αντίθετοι στα επιδόματα, τα επιδόματα χρειάζονται για να ανακουφίσουν τον πόνο, αλλά μεταξύ ενός επιδόματος και μιας καλής θέσης εργασίας, θα διαλέγω πάντα το δεύτερο».

Αναφερόμενος στις νέες και στους νέους, υπογράμμισε ότι «απευθύνομαι σε αυτά τα παιδιά και τους λέω να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και να στηρίξουν τη ΝΔ, αν θέλουν καλύτερη δημόσια παιδεία, καλύτερα δημόσια πανεπιστήμια χωρίς μπαχαλάκηδες και άλλους ακραίους και δημόσια παιδεία συνδεδεμένη με την αγορά εργασίας».

Ακόμη κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αχαΐα, λέγοντας ότι «το κάνω για να σηματοδοτήσω με αυτόν τον τρόπο, τη μεγάλη πολιτική σημασία που αποδίδω στην Αχαΐα, αλλά και την έμφαση την οποία δίδω στην Αχαΐα, ως την αναπτυξιακή μηχανή της Δυτικής Ελλάδας για την επόμενη ημέρα».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις