Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χειροπέδες σε 23χρονο για κλοπές σε εξοχικά και καταστήματα του Πύργου

Χειροπέδες σε 23χρονο για κλοπές σε εξοχ...

Τον εντόπισαν οι Αρχές

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 22 και 26 ετών, συνεργών του δράστη, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 Ειδικότερα, ο δράστης προχθές το βράδυ διέρρηξε εξοχική οικία ημεδαπού στο Κολύρι Ηλείας και αφαίρεσε κοσμήματα, ένα δοχείο με λάδι και ένα προβολέα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν χθες το μεσημέρι στον Πύργο τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διακρίβωσαν ότι, ο 23χρονος με τους δύο συνεργούς του, είχαν

διαπράξει από τις 25-4-2019 μέχρι και τις 8-6-2019, συνολικά πέντε κλοπές σε εξοχικές οικίες σε περιοχές του Πύργου, από όπου είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, δυο κυνηγετικά όπλα, 200 κιλά ελαιόλαδο, γεωργικά και οικοδομικά εργαλεία, καθώς και μια διάρρηξη σε γραφείο εκκλησιαστικών επίπλων, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις