Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αμήχανη στιγμή που ο Χάρι την ...λέει στη Μέγκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ - ΒΙΝΤΕΟ

Η αμήχανη στιγμή που ο Χάρι την ...λέει ...

Το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες

Όλο το προηγούμενο διάστημα από το γάμο μέχρι και τη γέννηση του παιδιού τους τα βρετανικά και όχι μόνο μέσα σχολιάζουν τα ερωτευμένα και τρυφερά βλέμματα που συνεχώς αντάλλασσαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ. Τις τελευταίες ώρες όμως, το σκηνικό που κατέγραψε η κάμερα στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ φουντώνει τα σενάρια για πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η βασιλική οικογένεια βρισκόταν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Το πλάνο που μοιράστηκαν κάποιοι χρήστες στο Twitter, δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι να κοιτάζει προς το εσωτερικό του δωματίου, λέγοντας κάτι σε κάποιον που δεν διακρίνεται. Η Μέγκαν Μαρκλ εκείνη την στιγμή, γυρίζει το κεφάλι της και ψιθυρίζει κάτι, και στην συνέχεια κοιτάζει τον άνδρα της.

Το ζευγάρι ανταλλάσσει κάποιες λέξεις και η δούκισσα του Σάσεξ γυρίζει και πάλι προς τα εμπρός το κεφάλι της. Στην συνέχεια, ξαναγυρνά πάλι προς το μέρος του Χάρι και σε εκείνο ακριβώς το σημείο της ρίχνει ένα πολύ παγωμένο βλέμμα και της λέει «Γύρνα μπροστά» με ένα αρκετά αυστηρό ύφος.

Τότε, η Μέγκαν προσπαθεί αμήχανα να μαζέψει τα κομμάτια της, με τον φακό να καταγράφει κάθε της έκφραση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight