Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρίο – Αντίρριο: Ο άνεμος λυσσομανά και η θάλασσα φουσκώνει – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρίο – Αντίρριο: Ο άνεμος λυσσομανά και η...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρυσι, θυμάται καπετάνιος στο Ρίο - Αντίρριο

Κυριακή ώρα 5.30 το απόγευμα. Το καλοκαίρι «χάνεται» για λίγο και από τη ζέστη και την ηλιοθεραπεία περνάμε στον σκοτεινό ουρανό, τους δυνατούς ανέμους, τη βροχή και τη φουσκωμένη θάλασσα.  Λουόμενοι τρέχουν άρον άρον να απομακρυνθούν από τις παραλίες ενώ δυστυχώς ένας 33χρονος που προσπαθεί να σώσει τη βάρκα του στη Λιμνοπούλα της Κάτω Βασιλικής, δυστυχώς χάνει τη ζωή του.

Τη στιγμή της κακοκαιρίας καταγράφει και ο καπετάνιος φέρρυ μποτ στην πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου, Λευτέρης Λοΐζος, ο οποίος επισημαίνει πως  στις 5.30 το απόγευμα ο άνεμος αρχίζει να εκδηλώνεται δυνατός, με ένταση 8 -9 μποφόρ, η βροχή πέφτει και η θάλασσα «φουσκώνει».

Εκείνη την ώρα εκτελούσε δρομολόγιο. Όπως επισημαίνει δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο μια και κάτι αντίστοιχο συνέβη και τον Ιούλιο του 2018. Oι επιβάτες, περιγράφει, παρακολουθούσαν με αγωνία το φαινόμενο, αλλά χωρίς πανικό.Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες οι πλοίαρχοι και με ενημέρωση και καθοδήγηση από το Λιμεναρχείο έδεσαν με ασφάλεια τα πλοία στις προβλήτες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις