Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Mabrouk: Ποιος θα χάσει το sunset live με τις Melisses; Κανείς!

Mabrouk: Ποιος θα χάσει το sunset live μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Kυριακή 23/6 στην παραλία όπου «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι»…

Κοσμοπλημμύρα και μεγάλο καλοκαιρινό ξεφάντωμα προμηνύεται την  ερχόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου στο καινούριο beach bar Mabrouk με την εξωτική αμμουδιά και το εντυπωσιακό myconian style décor στα Μποζαίτικα. To δημοφιλέστατο συγκρότημα Melisses θα απογειώσει το κέφι σε ένα πολυαναμενόμενο sunset live party. Οι funs του Χρήστου Μάστορα περιμένουν «πώς και πώς» να τους παρασύρει τραγουδώντας «Είμαι αλλού στα’ αστέρια του ουρανού», «Στην καρδιά», «Ολα μοιάζουν καλοκαίρι», «Το κρυφτό», «Πιο δυνατά» «Κρυφά», «Η μόνη επιλογή», «Ελεγες», «Σαν σκιά», «Μυστικό», «Κινέζος», «Κύμα»…

 

Όλες οι επιτυχίες του κοσμαγάπητου συγκροτήματος θα κυριαρχήσουν στο ρεπερτόριο του κυριακάτικου πατρινού δειλινού. Τραγουδοποιοί, ερμηνευτές και μοναδικοί performers, οι Melisses στο πλαίσιο της summer tour 2019 υπόσχονται όμως κι άλλα  τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε όλοι.

 

 Oι Melisses καταφθάνουν στην αμμουδιά του Mabrouk με τη συμβολή της Harris the Events του Χάρη Παναγόπουλου, με τον οποίο συνεργάζονται αποκλειστικά την τελευταία πενταετία, εκτοξεύοντας πάντα το dance mood στα ύψη. Kαι η αλήθεια είναι πως όποτε έχουν έρθει έχει γίνει «τρελός χαμός». Προμηνύεται και αυτή τη φορά ενθουσιώδης προσέλευση καθώς το εν λόγω live party είναι το «θέμα» των τελευταίων ημερών. Το γκρουπ γιορτάζει μάλιστα φέτος μια δεκαετία επιτυχιών έχοντας στο ενεργητικό του 1000 live, 13 βραβεία Mad, 200.000.000 views @YouTube, 10.000.000 @spotify, 10  singles @Top 10 RadioAirplay Chart και 17 weeks No1 στο radio airplay chart.

 

 

 

 

*To stage θα στηθεί με θέα το ηλιοβασίλεμα και θα υπάρχουν καναπέδες και πάσα. Ωρα έναρξης 8 μ.μ. Το Mabrouk βρίσκεται δίπλα στο Omega Yacht Club, Nαυσικάς 11. Τηλ για κρατήσεις 6937144344. Εισιτήρια των 10 ευρώ  θα διατίθενται στην είσοδο. Μέγας χορηγός η Λουξ. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life