Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Νέο πολιτικό γραφείο στο Αίγιο

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Νέο πολιτικό γραφε...

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου

Το πολιτικό της γραφείο στο Αίγιο εγκαινίασε η Χριστίνα Αλεξοπούλου υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Δυναμική παρουσία στην Αιγιάλεια πραγματοποιεί από την αρχή της προεκλογικής περιόδου η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με αλλεπάλληλες επισκέψεις στο Αίγιο και τα χωριά της περιοχής, σε τοπικούς φορείς, σε καταστήματα και στις λαϊκές αγορές, καθώς και σε συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, την Πέμπτη 27 Ιουνίου η κυρία Αλεξοπούλου εγκαινίασε το νέο πολιτικό γραφείο της στο Αίγιο, το οποίο ήταν κατάμεστο από φίλους και υποστηρικτές της, όλων των ηλικιών. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ. Είναι τεράστια η τιμή που νιώθω. Για μένα το Αίγιο ήταν ανέκαθεν μια ξεχωριστή και αγαπημένη περιοχή. Όπως γνωρίζετε, είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας μου και της γιαγιάς μου. Μπορείτε και απόψε να δείτε γύρω σας τους θείους, τις θείες, τους συγγενείς μου τους αγαπημένους που βρίσκονται μαζί μας. Πολλά χρόνια τώρα με αγκαλιάζετε, και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε προσωπικό. Με την υποστήριξή σας, θα συνεχίσω να ανταποδίδω εμπράκτως αυτήν την αγάπη και να υπηρετώ τον τόπο μας, την Αιγιάλεια και όλη την Αχαΐα», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις