Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Η ιστορία του κτήματος Παναγιωτόπουλου μέσα από σπάνιες φωτογραφίες

Η ιστορία του κτήματος Παναγιωτόπουλου μ...

Ένας χώρος στο Λαμπίρι Αχαΐας που πέρασε πολλά στο παρελθόν και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς

Είναι ένα κτήμα με μακρά ιστορία, και το βαρύ όνομα της οικογένειας Παναγιωτόπουλου, οικογένειας ξακουστής στην Αιγιάλεια, να "στολίζει" την αύρα του.

Ένας χώρος μαγικός λουσμένος στο μπλε και το πράσινο στην περιοχή Λαμπίρι Αχαϊας, ο οποίος πέρασε μέσα από την φωτιά και την καταστροφή και στη συνέχεια αναγεννήθηκε πλήρως από τους νέους του ιδιοκτήτες οι οποίοι τον μεταμόρφωσαν σε έναν παράδεισο προσπελάσιμο όχι μόνο για ξεκουστούς επισκέπτες, αλλά και για τους απλούς πολίτες που μπορούν να απολαύσουν αυτό τον λειτουργικό και ευχάριστο χώρο  των 15 στρεμμάτων  όλες τις ώρες.

Δείτε τις retro φωτό από το περίφημο κτήμα 

Το Κτήμα Παναγιωτόπουλου στο Λαμπίρι αποτελί μοναδική περίπτωση χάρη στη μαγευτική τοποθεσία του  δίπλα στο κύμα και τις εξειδικευμένες παροχές στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση εκδηλώσεων. Γάμοι, βαπτίσεις και άλλα ιδιωτικά social events φιλοξενούνται στον ειδυλλιακό όρμο με το υπέροχο πράσινο, τη χρυσαφένια παραλία και τα κρυστάλλινα νερά- όλα περιστοιχίζουν την χαρακτηριστική έπαυλη που επιλέγουν τα νέα, μελλόνυμφα ζευγάρια και όχι μόνο για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους.

 Το σημείο δίπλα στη θάλασσα είναι πραγματικά πανέμορφο. Σε 20 προνομιακά παραλιακά στρέμματα,  κάθε εκδήλωση σε οποιαδήποτε εποχή μπορεί να διεξαχθεί: Το Κτήμα Παναγιωτόπουλου διαθέτει για γαμήλιες δεξιώσεις και parties βαπτίσεων την κλειστή πέτρινη σάλα Epavlis ιδανική για μέχρι 200 καλεσμένους, έναν ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο για 600 άτομα καθώς και το beach bar «Azur», που είναι εξαιρετικά δημοφιλές τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life