Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρινέλλα, Παπαρίζου & Μακεδόνας στις 12 Αυγούστου στην Αρχαία Ολυμπία

Μαρινέλλα, Παπαρίζου & Μακεδόνας στι...

Μαζί τους και η Ήβη Αδάμου - Αναμένεται να έρθουν και Πάτρα

Ένα ιδιαίτερο και «πρωτότυπο» μουσικό σχήμα αποτελεί σίγουρα η συνύπαρξη της μεγάλης κυρίας του Ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλας με τον Κώστα Μακεδόνα, την νικήτρια της Γιουροβίζιον του 2005, Έλενα Παπαρίζου και την νεαρή ποπ τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου που επίσης είχε πάει Γιουροβίζιον με την Κύπρο και είχε εντυπωσιάσει.  Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτως προελεύσεως, έρχονται λοιπόν να μας θυμίσουν 4 σημαντικοί και αγαπητοί καλλιτέχνες, με διαφορετική πορεία ο καθένας.

 Δύο Θεσσαλονικείς, μία Κύπρια και μία Ελληνοσουηδέζα με καταγωγή από τη Θεσσαλία.

Ο λόγος λοιπόν όπως προείπαμε για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ και την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, που ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς τους ήχους, προσφέροντας μία μουσική παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής. Το πρόγραμμα της περιοδείας τους ξεκινά από το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο στις 3 Ιουλίου 2019 στις 21.30 ενώ στις 12 Αυγούστου 2019 θα εμφανιστούν στην Αρχαία Ολυμπία στο Θέατρο Φλόκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 4 καλλιτέχνες αναμένεται να εντάξουν και την Πάτρα στο πρόγραμμα της περιοδείας τους.

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα. Αν το ελληνικό τραγούδι ήταν βιβλίο, το κεφάλαιο «Μαρινέλλα» θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον πολυσέλιδα. Η σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια, με την σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Ο Κώστας Μακεδόνας με την 25χρονη και πλέον πορεία θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει πει πολύ όμορφα τραγούδια όπως το «Αντικριστά» του Γ. Θεοφάνους.

Η Ήβη Αδάμου ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική περίπου στα 16 της χρόνια, έχει καταφέρει, με πολύ προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου.

Την παράσταση συμπληρώνει με την μοναδική παρουσία της η Έλενα Παπαρίζου, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Οι δίσκοι της μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσει με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών. Ήδη αυτήν την εποχή ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα και στα κλαμπ το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου «Καλοκαίρι και πάθος».

Η ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση - έπειτα από τις sold out εμφανίσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα - θα παρουσιαστεί το φετινό καλοκαίρι σε δέκα πόλεις της Ελλάδας, για να απολαύσει και το κοινό της περιφέρειας τους αγαπημένους αυτούς καλλιτέχνες. Μια πολυμελής ορχήστρα με πολύ καλούς μουσικούς, θα πλαισιώνει το όλο πρόγραμμα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 17€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight