Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Σε Διεθνές Φεστιβάλ στην Πρέβεζα η Νεανική και η Παιδική χορωδία της Πολυφωνικής

Σε Διεθνές Φεστιβάλ στην Πρέβεζα η Νεανι...

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Νικοπόλεως-Πρεβέζης

Αναχωρεί την Παρασκευή για την Πρέβεζα η Νεανική χορωδία του Καλλιτεχνικού ομίλου της Πολυφωνικής, η οποία θα συμμετάσχει στο 37ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, που διοργανώνει η Χορωδία Πρέβεζας ‘’Αρμονία’’ και που συμπεριλαμβάνει και τον 25ο Διεθνή διαγωνισμό χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Νικοπόλεως- Πρεβέζης.

Η Νεανική Χορωδία θα μετάσχει στη διαγωνιστική κατηγορία G και θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’DER WASSERMANN’’ Robert Schumann, ‘’NIGRA SUM’’, Pablo Casals, ‘’AVE MARIA’’, Gyorgy Orban & ‘’TUNDR’’ Ola Gjeilo.

Τη χορωδία θα διευθύνει η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά, καθηγήτριες του Ωδείου της Πολυφωνικής.

Παράλληλα το Σάββατο 6/7 το πρωί θα αναχωρήσει για το ίδιο Φεστιβάλ και η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής, όπου και θα μετάσχει χορωδιακών εκδηλώσεων εκτός διαγωνισμού, δίδοντας συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Δικαστηρίων της πόλης.

Η Χορωδία θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ’’, Μίκης Θεοδωράκης, εναρμόνιση Δημήτρης Καρβούνης, ‘’BO YAVO HABOKER'', Josef Hadar, ‘’CERF-VOLANT’’, Christophe Barratier- Bruno Coulais, ‘’CANTAMOS’’ James Desjardin, ‘’EV’ RYBODY WANTS TO BE A CAT’’, Al Rinker, ‘’DANZA’’, Linda Spevacek [σόλο σοπράνο: Χρύσα Πανταζοπούλου].

Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά και κρουστά ο Γιώργος Λαμπράκος, καθηγητές του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Τις δύο χορωδίες της Πολυφωνικής θα συνοδεύσουν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Μαέστρος Σταύρος Σολωμός και η Α/ντρια Καλλιτεχνική Δ/ντρια του Οργανισμού, πιανίστα, Έφη Καββαδία- Ζέρβα.

Γιώργος Λαμπράκος.

Γιώργος Λαμπράκος.

Αρετούσα Νικολοπούλου.

Αρετούσα Νικολοπούλου.

Δήμητρα Πίτσου-Διαμαντοπούλου.

Δήμητρα Πίτσου-Διαμαντοπούλου.

Μαρίνα Μυλωνά.

Μαρίνα Μυλωνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture