Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H γιαγιά Κατερίνα στην Κρέστενα έγινε αισίως 114 ετών

H γιαγιά Κατερίνα στην Κρέστενα έγινε αι...

Ετοιμάζονται και τα σχετικά έγγραφα για να σταλούν στον οργανισμό του Παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες

Tα 114 χρόνια της έκλεισε αισίως μία γλυκύτατη γιαγιά στην γειτονική Ηλεία και δη στην περιοχή της Κρέστενας. Όπως αναφέρει το patrisnews.com, πρόκειται για την Κατερίνα Καρνάρου από την Κρέστενα, που θεωρείται ο δεύτερος γηραιότερος άνθρωπος παγκοσμίως μετά την Γιαπωνέζα, Κάνε Τανάκα που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη και για την ακρίβεια 116 ετών.

Όπως είχαν δηλώσει πέρυσι στην εφημερίδα «Πατρίς» συγγενείς και φίλοι της, γίνεται μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να σταλούν στο Γκίνες προκειμένου να καταγραφεί και επίσημα το ρεκόρ μακροζωίας της. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες ετοίμασαν μία τούρτα για την κυρία Κατερίνα που έγραφε τα εξής «να τα χιλιάσεις Γιαγιούλας μας»!

Σύμφωνα με όλα τα επίσημα έγγραφα και τις ηλεκτρονικές καταχωρίσεις (ΑΜΚΑ, αριθμός ταυτότητας, βιβλιάριο ΟΓΑ), η Κατερίνα Καρνάρου είναι γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1905, για αυτό και πριν από μερικές ημέρες τα εγγόνια της, Τάσος και Δημήτρης Καρνάρος, έφτιαξαν μια τούρτα ειδικά για αυτήν, με τον αριθμό 114!

Φωτ: Χριστίνα Πρίνου.

Βίντεο - ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΟΡΤ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις