Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Από την Αμαλιάδα στην καμπάνια της νέας σειράς εσωρούχων της Heidi Klum

Από την Αμαλιάδα στην καμπάνια της νέας ...

Η μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία για τη Σοφία Χαρμαντά

Μια απίστευτη επαγγελματική ευκαιρία έχει η Σοφία Χαρμαντά από την Αμαλιάδα! Το 23χρονο μοντέλο που έκανε θραύση στην Ελλάδα αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Hollywood και να κυνηγήσει μια καριέρα στο εξωτερικό. Και τα καταφέρνει μια χαρά!

Η όμορφη κοπέλα είναι για έναν ολόκληρο χρόνο το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της νέας σειράς εσωρούχων και μαγιό της Heidi Klum, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου. Η Σοφία Χαρμαντά κέρδισε τη δουλειά μέσω casting μεταξύ δεκάδων μοντέλων απ’ όλο τον κόσμο, ενώ η διήμερη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη Τζαμάικα παρουσία της ίδιας της Heidi Klum. η ίδια ανέπτυξε πολύ καλές σχέσεις με την διάσημη Γερμανίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο και μάλιστα τόνισε ότι η τελευταία όχι μόνο την βοηθούσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, αλλά τη συμβούλευσε για τη ζωή της στην Αμερική, για το book της και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα που θα αναπτύξει το μοντέλο που θέλει να ξεχωρίσει.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Σοφία Χαρμαντά συμμετείχε για 2η συνεχή φορά στην ετήσια εβδομάδα μόδας με μαγιό στο Μιάμι , Miami Swim Week. Την επιμέλεια των show είχε αναλάβει ο οίκος Dior!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight