Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουρές στην Πατρών - Πύργου, σε Αλισσό και ΒΙ.ΠΕ - Επιστρέφουν οι εκδρομείς

Ουρές στην Πατρών - Πύργου, σε Αλισσό κα...

Και όσοι απόλαυσαν το Κυριακάτικο μπάνιο τους προς τα δυτικά ή σε γειτονικούς νομούς

Κάτι το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων του Αυγούστου κάτι η επιστροφή των λουόμενων που επέλεξαν τα δυτικά της Αχαΐας ή την Ηλεία για το μπάνιο τους και ο συνδυασμός προκάλεσε μεγάλη κίνηση και ουρές ενός και δύο χιλιομέτρων στη ΝΕΟ Πατρών Πύργου και ειδικά στα φανάρια του Αλισσού και της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών. Στα σημεία ήταν άνδρες της Τροχαίας για να διευκολύνουν την κατάσταση.Παρόλα αυτά το πρόβλημα ήταν μεγάλο. Πολλοί οδηγοί επέλεξαν να βγουν από τη Νέα Εθνική στην παλιά, στρίβοντας στα Καμίνια, στον Αλισσό, στα Βραχνέικα (φωτό).

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση και στην Πατρών Κορίνθου και στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Από τα διόδια του Ρίου από τις 10 το πρωί και μετά ανά ώρα περνούν πάνω από 1000 οχήματα.

Στις 4 και για την προηγούμενη ώρα είχαν περάσει 1730 οχήματα, στις  3 το μεσημέρι τα στοιχεία έδειχαν διέλευση 1.700 οχημάτων την ώρα, στις 2 το μεσημέρι 1.600 και στις 12μ. 1830 οχήματα.

Αυξημένη είναι από το πρωί, από τις 10 και μετά η κίνηση και στη γέφυρα, στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και κατά διαστήματα σχηματίστηκε ουρά. Από τα μεσάνυχτα ως τις 6 το απόγευμα είχαν διέλθει συνολικά 18.000 οχήματα με τα 2/3 να κατευθύνονται από Αντίρριο προς Ρίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις