Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγόρασαν αυτοκίνητο με τα χρήματα της ληστείας στην Ηλεία - Αδέλφια οι δύο δράστες

Αγόρασαν αυτοκίνητο με τα χρήματα της λη...

Τρεις οι συλληφθέντες

Αδέλφια είναι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία της ηλικιωμένης σε χωριό της Πηνείας στην Ηλεία. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 37,30 και 48 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στα Καβάσιλα Ηλείας χθες το πρωί . Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες το βράδυ της 28ης Αυγούστου αφού έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Γαστούνη, πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης. Ο ένας την κρατούσε, ο άλλος έκλεβε και ο τρίτος ήταν εκτός του σπιτιού προφανώς επιτηρώντας. Κατάφεραν να της πάρουν  13.000 ευρώ, μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό,
μια τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν σε περιοχή της Γαστούνης. Μάλιστα με τα χρήματα που πήρα αγόρασαν αυτοκίνητο!

Κάποιοι εκ των συλληφθέντων έχουν ξαναπασχολήσει την αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, οι αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, εξιχνίασαν την υπόθεση ληστείας και ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών και σε  σωματικές έρευνες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής :

• (1.770) ευρώ,
• την τηλεόραση και την χρυσή αλυσίδα που είχαν κλαπεί,
• (2) ναρκωτικά δισκία
• Ένα αυτοκίνητο, που είχαν αγοράσει οι δράστες με τα χρήματα από την
κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ το χρηματικό ποσό των (1.770) ευρώ, η τηλεόραση και η χρυσή αλυσίδα
αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. Η σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκε έπειτα από αστυνομική επιχείρηση  του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις