Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Καλαβρυτινή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη μπαίνει στο σήριαλ "Πέτα τη Φριτέζα"

Η Καλαβρυτινή ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργ...

Θα υποδύεται τη Λούνα από τη Ρωσία

Η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» στο κανάλι του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων παίζουν οι Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση και ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ξεχώρισε πέρυσι και τα πήγε καλά από άποψη ακροαματικότητας χάρη στους καλογραμμένους και με χιούμορ διαλόγους και φυσικά στο καστ των ηθοποιών. Έτσι η κωμική σειρά πήρε το πράσινο φως και συνεχίζεται και τη νέα τηλεοπτική περίοδο στο κανάλι του ΑΝΤ1 και επιστρέφει ανανεωμένη αλλά και με καινούρια πρόσωπα – έκπληξη.

Στο δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς, αναμένονται εκπλήξεις και ανατροπές. Στο πλαίσιο της ανανέωσης, λοιπόν, αποφασίστηκε να ενταχθούν στο πρωταγωνιστικό καστ 3 νέα πρόσωπα. Τα δύο από αυτά είναι η Καλαβρυτινής καταγωγής ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, η οποία θα υποδυθεί τη Λούνα, που έρχεται απευθείας από τη Ρωσία καθώς και η Ιωάννα Ασημακοπούλου από το σήριαλ «Το σόι σου» που το φετινό καλοκαίρι την είδαμε στο πλάι του Πέτρου Φιλιππίδη στην παράσταση «Κατά Φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου. Η Ιωάννα Ασημακοπούλου θα υποδυθεί την ανιψιά της Φάλον (Τζένη Μπότση).

Η Νάντια Κοντογεώργη κάνει την εμφάνιση της ως έμπορος καλαμαριών, ωστόσο η δουλειά της δεν είναι και τόσο…καθαρή.

Τη σκηνοθεσία του 2ου κύκλου της σειράς ανέλαβε ο Αλέξανδρος Πανταζούδης. Το συγκεκριμένο σήριαλ έχει βασιστεί στο ξένο «El Chiringuito de Pepe» που έχει κάνει θραύση στην Ισπανική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight