Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη Ροδόπη περιοδεύει η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου

Στη Ροδόπη περιοδεύει η βουλευτής Αχαΐας...

Συμμετέχει σε κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Περιοδεία στη Ροδόπη πραγματοποιεί η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου συμμετέχοντας σε κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους κ.κ. Μακάριο Λαζαρίδη Βουλευτή Καβάλας, Δημήτριο Κούβελα Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και  Στυλιανό Κονταδάκη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε σειρά επισκέψεων και συναντήσεων. Το κλιμάκιο μετά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης και στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Θρακικά Εκκοκκιστήρια, συναντήθηκε με τις Πρυτανικές Αρχές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και με παραγωγικούς φορείς του Νομού.

Στην ομιλία της, στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Θράκης και τόνισε «την ανάγκη ύπαρξης ενός στρατηγικού σχεδιασμού και μιας αναπτυξιακής πολιτικής για μια περιοχή που αποτελεί σταυροδρόμι των πολιτισμών και πρότυπο αρμονικής συνύπαρξης για όλον τον κόσμο».

Εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο Πρωθυπουργός διαθέτει την πολιτική βούληση και την τόλμη που απαιτείται για να αλλάξει η Ελλάδα, «για να διαβεί το δρόμο των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, που όλοι πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είναι  μονόδρομος».

Κλείνοντας την ομιλία της, επισήμανε την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και τόνισε «πόσο ξεχωριστή σημασία έχει αυτή η συνεισφορά σε περιόδους κρίσης, όπου και η κατανομή των σχετικών θυσιών και ο σχεδιασμός των αναγκαίων ρήξεων προϋποθέτει ευρύτερη κοινωνική αποδοχή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις