Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής  η...

Πυρκαγιές ξέσπασαν στην Αιτωλοακαρνανία

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επί διήμερο έδωσαν μάχη με τις φλόγες βρέθηκε σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019  η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.

Η άμεση επέμβαση και ο συντονισμός των δυνάμεων είχε σαν αποτέλεσμα να τεθεί υπό μερικό έλεγχο (ελέγχεται περιμετρικά) η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στον συνοικισμό Πηγάδια της Τοπικής Κοινότητας Στρογγυλοβουνίου του Δήμου Ξηρομέρου.

Επίσης, υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στην Τοπική Κοινότητα Σκουτεσιάδας του Δήμου Αγρινίου, όπου εκτός των άλλων,  οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν ώστε να προστατευθεί και η Ιερά Μονή Λυκουρίσσης.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας τέθηκε στη διάθεση της Πυροσβεστικής, ενώ σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής  και της περιουσίας των πολιτών.

Εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, επί τόπου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας, αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις