Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Ιατρική Ημερίδα για την οξεία μονοαρθρίτιδα, θα γίνει στην Πάτρα

Ιατρική Ημερίδα για την οξεία μονοαρθρίτ...

Στις 5 Οκτωβρίου 2019 στην Αγορά Αργύρη

Ιατρική Ημερίδα που αφορά στον τομέα της Ρευματολογίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στον Πολυχώρο της Αγοράς Αργύρη στην οδό Αγ. Ανδρέου και Ζαίμη στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, το Ρευματολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» στοχεύοντας στην αλληλοενημέρωση με τους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, συνεχίζει τις εκδηλώσεις με τίτλο «Η Ρευματολογία στην Ιατρική κοινότητα». Η επιτυχία της περυσινής ημερίδας με θέμα «Φλεγμονώδης Οσφυαλγία» αλλά και η καθημερινή ιατρική πρακτική δείχνει ότι η ανάγκη επικοινωνίας των Ρευματολόγων με την υπόλοιπη Ιατρική κοινότητα είναι επιτακτική. Γιατί οι σωστά ενημερωμένοι Γενικοί Ιατροί, Παθολόγοι, Παιδίατροι, Ορθοπεδικοί, αλλά και ιατροί άλλων ειδικοτήτων είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ότι πίσω από ένα κοινό σύμπτωμα, όπως η αρθρίτιδα, μπορεί να κρύβεται ένα σοβαρό ρευματικό νόσημα. Η έγκαιρη διάγνωση, η παραπομπή του ασθενή στον Ρευματολόγο και η πρώιμη εφαρμογή των σύγχρονων και αποτελεσματικών θεραπευτικών επιλογών βελτιώνουν σημαντικά τη φυσική πορεία του ρευματικού νοσήματος.

Η φετινή Ημερίδα με θέμα «Η Ρευματολογία στην Ιατρική κοινότητα: Οξεία Μονοαρθρίτιδα», θα πραγματοποιηθεί όπως προείπαμε, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη.

Η οξεία μονοαρθρίτιδα είναι σοβαρή και επείγουσα ιατρική κατάσταση, που απαιτεί άμεση αντιμετώπιση. Αποτελεί συχνά την πρώτη κλινική εκδήλωση πολλών νοσημάτων. Η πρόγνωση της εξαρτάται από την έγκαιρη διάγνωση και την άμεση θεραπεία.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Ημερίδας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 19:00, όπου μια ομάδα από έμπειρους ομιλητές με διαλέξεις και παρουσιάσεις επιλεγμένων περιστατικών καθώς και τη διαδραστική συμμετοχή του κοινού, εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η εγγραφή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και αφορά αποκλειστικά Επαγγελματίες Υγείας.

Χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής με 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Την πρόσκληση για την Ημερίδα απευθύνει ο Π. Γεωργίου, Συντονιστής Διευθυντής, Ρευματολογικού Τμήματος Γ.Ν. Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being