Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

11o PICK EKO Racing 100: Εκρηκτική ατμόσφαιρά που έκοψε την ανάσα

11o PICK EKO Racing 100: Εκρηκτική ατμόσ...

Ένα διήμερο γεμάτο δράση και αδρεναλίνη

Ένα «εκρηκτικό» διήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση, γκάζια, αδρεναλίνη, πρωτότυπα events, επιδείξεις που έκοβαν την… ανάσα, αντίκες και ακριβά πολυτελή αυτοκίνητα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι Πατρινοί, αλλά και χιλιάδες θεατές που πιστοί στο ραντεβού τους με την… παράδοση παρακολούθησαν το 11o PICK EKO Racing 100.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε κατά μήκος της διαδρομής για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, ενώ η πλατεία Γεωργίου, μετατράπηκε σε ένα τεράστιο σταθμό pit.

Το 11o PICK EKO Racing 100 κράτησε για ακόμα μία χρονιά το ενδιαφέρον όλης της Πάτρας, αλλά και των απανταχού φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η δράση για επισκέπτες, θεατές, αγωνιζομένους, ομάδες υποστήριξης, φορείς, χορηγούς και αρωγούς δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, πρωτότυπα, drift cars, ένταση και αδρεναλίνη στα ύψη, δημιούργησαν μια «εκρηκτική» ατμόσφαιρα.

Το P.I.C.K έχει πλέον καταγραφεί ως ιδανικός συνδυασμός αγωνιστικής δράσης, αδρεναλίνης και συναρπαστικού θεάματος. Ταυτόχρονα αποτελεί και την ιδανική πλατφόρμα προβολής και προώθησης για εταιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μια δυναμική δράση ανάπτυξης για την Δυτική Ελλάδα.

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ… PICK ΤΟΥΣ

Στο επίκεντρο της διοργάνωσης βρέθηκαν  και  φέτος οι οδηγοί των καρτ που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, ενώ αναγνώρισαν την επιτυχή έκβαση των αγώνων που για ακόμη μία φορά έγιναν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Οι οδηγοί  που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα, φθάνοντας στο… Pick την ταχύτητα και τον συναγωνισμό.

Στην τελετή των απονομών οι νικητές της κάθε κατηγορίας πανηγύρισαν με την ψυχή τους και εισέπραξαν τα χειροκροτήματα των θεατών οι οποίοι από νωρίς το πρωί της Κυριακής είχαν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, γύρω από την Πλατεία Γεωργίου, προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα.

 Οι νικητές

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Καφαντάρης, την δεύτερη πήρε ο Ευάγγελος Ντεντόπουλος και την τρίτη ο Χρήστος Καραβαγγέλης. Και οι τρεις οδηγοί παρέλαβαν από την διοργάνωση, δώρα πρόσφορά της Electronet Παπανδρικόπουλος. Ο  πρώτος πήρε Playstation 4, o δεύτερος ένα smart watch και ο τρίτος μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ.

Την απονομή έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στην κατηγορίας ΜΙΝΙ 60 Β, νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Καραβαγγέλης, με δεύτερο τον Ιωάννη Ζησιμόπουλο και τρίτο τον Απόλλων Καραβαγγέλη. Και οι τρείς πήραν δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ, από την Electronet Παπανδρικόπουλος.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας και Διευθυντής marketing της Λουξ Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στην κατηγορίας ΕΚΟ SENIOR,  ανέβηκε ο Ιωάννης Καρδαμάκης, ο οποίος κέρδισε δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα Rally Cross  των ΕΚΟ Racing Dirt Games που θα γίνουν στο Μαρκόπουλο, στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου. Δωροθέτης ήταν ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, η ΕΚΟ. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Βασιλάγκος, που κέρδισε ταξίδι δυο ατόμων με καμπίνα και Ι.Χ. για την Αγκώνα, από την εταιρία Superfast Ferries. Aπό τον ίδιο δωροθέτη, ο τρίτος της κατάταξης Παναγιώτης Πλιάτσικάς, κέρδισε ένα ταξίδι δυο ατόμων, με καμπίνα και IX για το Μπάρι.

Την απονομή έκανε ο Διευθυντής Marketing της ΕΚΟ Σωτήρης Αναστασιάδης.

Πρώτη θέση στην  κατηγορία ΕΚΟ SENIOR MASTER κατέλαβε ο Ιωάννης Φρούντας , τη δεύτερη ο Φώτης Δούβρης και την τρίτη ο Θεόδωρος Καλαμαράς.

Την απονομή έκανε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ Σοφία Στάμου.

Στην κατηγορία, ROTAX DD2 MAX, την πρωτιά πήρε ο Επαμεινώνδας Ζαφειράκης, ο οποίος κέρδισε ένα σετ ελαστικών από την εταιρία FALKEN. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Παναγιώτης Ασημάκης που κέρδισε ταξίδι δυο ατόμων με καμπίνα και Ι.Χ. για την Αγκώνα , από την εταιρία Superfast Ferries. Από τον ίδιο δωροθέτη, ο τρίτος της κατάταξης Αθανάσιος Χατζόγλου, κέρδισε ένα ταξίδι δυο ατόμων, με καμπίνα και IX για το Μπάρι.

Την απονομή έκανε η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου της FALKEN σε Ελλάδα και Κύπρο Παναγιώτα Γιαννοπούλου.

Οι ομάδες που έκοψαν την ανάσα…

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν και οι ακροβατικές ομάδες που έκοβαν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα show που παρουσίασαν.

Η πορτογαλική ομάδα Arrepiado και ο Ricardo ξεσήκωσαν το κοινό της Πάτρας. Πανικό προκάλεσαν τα αυτοκίνητα DRIFT των Χρήστο Χαντζαρά, Αχιλλέα Μποχώρη και Δημήτρη Περήφανου. Επίσης, το πατραϊκό κοινό χειροκρότησε με ιδιαίτερη θέρμη τους, συμπολίτες οδηγούς αναβάσεων Pete Parthenis και Σταύρο Χατούπη.

Η αγωνιστική LAMBORGHINI HURACAN προκάλεσε «τυφώνα», οι μοναδικοί FANNY FLUTTERS RACING TEAM, τα EKO DIRT GAMES, ο Ιταλός Loris Rosati με τα ακροβατικά του κόλπα. Τα show των  events συμπλήρωσαν, η ομάδα ΙΑΒΕΡΗΣ ΡΑΛΛΥ ΑCADEMY με την PLANET KART CROSS GREECE και η φόρμουλα Gloria της Λουξ.

Τέλος, στους δρόμους της Πάτρας έκαναν την εμφάνιση τους, τα μοναδικά μονοθέσια των Πανεπιστημίων Πατρών και Θεσσαλίας, τα οποία είναι κατασκευασμένα από τους φοιτητές των αντίστοιχων τμημάτων την Μηχανολόγων Μηχανικών.

Το βράδυ του Σαββάτο στο κέντρο της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου, το κοινό αποθέωσε με το χειροκρότημα του την Έλλη Κοκκίνου και τον Σάκη Αρσενίου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

ΧΟΡΗΓΟΙ

Μεγάλος Χορηγός: ΕΚΟ

Χορηγοί: ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΛΟΥΞ / SUPERFAST FERRIES

Experience Sponsor: ΟΠΑΠ

Χορηγός εκκίνησης: SUPER MARKET ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Χορηγοί πίστας 1: FALKEN TYRES / ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε.

Χορηγός πίστας 4: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Χορηγός πίστας 5: SIKKENS

Official Merchandiser: DUR

Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού 

Διοργανωτές: Ο.Μ.Α.Ε. / Α.Ο.Π. / ΛΕ.Μ.ΑΝ

Συνδιοργανωτές: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ / ΠΕΔ

Αρωγοί: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ / ΟΛΠΑ / ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ / ΤΑΞΙ EXPRESS

Official Broadcaster: ΕΡΤ

Το επόμενο ραντεβού των αγωνιζομένων, φορέων, υποστηρικτών και ΜΜΕ, ανανεώθηκε για το 12o P.I.C.K. Patras.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture